Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a KetoMix kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a KetoMix webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van KetoMix fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le KetoMix kuponkódjairól, akcióiról
KetoMix üzletről bővebben

A mai kor nem kedvez az egészséges életmódnak. Bár az internetnek köszönhetően rengeteg információ a rendelkezésünkre áll a megfelelő táplálkozásról, de a boltok viszont tele vannak csodát ígérő fogyókúrás termékekkel. Divatosak a „slim“ és a „fitness“ jelzők, melyek kiválóan eladhatóak. A legtöbb viszont valójában egészségtelen, cukros élelmiszer. Valóban egészséges ételeket találni manapság nagyon nehéz.


Használja a kedvezményes kupont az KetoMix online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

14 000 forint értékű ajándék ingyen a ketomix.hu oldalon
Érvényes: 2021-12-31
Bővebben

A 14 000 forint értékű ajándék megszerzésének egyszerű szabályai:

Vásároljon legalább 42 000 forint értékben.
Az ajándék kiválasztásának lehetősége automatikusan megjelenik a kosár tartalmának megtekintésekor.
Kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző ajándékot.
Az ajándékot hozzácsomagoljuk a rendeléséhez.
*Készleteink kimerülésének esetén fenntartjuk az ajándék megváltoztatásának jogát.

*Az akció 2021. december 31-ig tart.