Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

2018-ban az Alfred Kärcher SE & Co. KG a történelem legnagyobb forgalmát érte el, 2,525 milliárd euróval. A családi vállalkozás 13 027 embert foglalkoztat 70 ország több mint 120 vállalatában. Minden országban több mint 50 000 szervizpont nyújt teljes körű ügyfélszolgálatot világszerte. Az innováció a legfontosabb növekedési tényező egy vállalat számára, és 1935-es alapítása óta a vállalati kultúra jelentős része: az összes termék közel 90 százaléka 5 éves vagy annál fiatalabb. Összesen több mint 1000 alkalmazott dolgozik a tisztítóberendezések gyártójánál a kutatási és fejlesztési osztályon. A Kärcher jelenleg több mint 630 szabadalommal rendelkezik.

Karcher háztartási gépek

A háztartási tisztítókészülékek elsősorban magas minőségű, kisebb méretű tisztítókészülékek. A kerti eszközök közé elsősorban olyan öntözőrendszerek tartoznak, amelyek működése rendkívül gazdaságos, az erőforrásokat pedig hatékonyan képesek hasznosítani. A Kärcher termékei minden tisztítási igényhez biztosítják a megoldást. A legismertebb Kärcher-termék a magasnyomású tisztító berendezés. Emellett számos további tisztítókészüléket kínálunk az otthoni és kerti tisztításhoz, például a gőztisztítót és az ablaktisztítót.

Kärcher Futuretech

A schwaikheimi központú Kärcher Futuretech GmbH moduláris termékeket és rendszermegoldásokat fejleszt, gyárt és forgalmaz a katasztrófa és krízis sújtotta területeken való gyors, mobil felhasználáshoz. A vállalat a vízellátás, mobil ellátás, tábori élet és CBRN (vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris anyagok elleni) védelem termékcsoportokban kínál rendszereket.

Ringler

A Ringler GmbH a legkülönbözőbb ipari igényekhez alkalmas nagyteljesítményű elszívók elismert értékesítője waldstetteni központtal. A vállalat termékprogramjába tartoznak mobil ipari porszívók, telepített elszívóberendezések csővezeték-kiépítéssel, valamint portalanító berendezések. A Ringler elszívórendszerek nagyban hozzájárulnak a termelőüzemek tisztán tartásához, a munkahelyi biztonsághoz, a levegőtisztasághoz és a környezetvédelemhez.

WOMA

A WOMA GmbH magasnyomású forgódugattyús szivattyúk, ultramagas nyomású készülékek és vízsugaras szerszámok neves gyártója duisburgi székhellyel. A vállalat évtizedes tapasztalattal rendelkezik a telepített és mobil ultramagas nyomású rendszerek fejlesztésében és gyártásában az ultramagas nyomású vízsugaras tisztítás és a 4.000 bar üzemi nyomásig terjedő ipari felhasználások terén.

Zoi

A Zoi TechCon GmbH teljes egészében új technológiák felhasználására koncentrál enterprise környezetben. Mindennek, amit a Zoi tesz, a szoftverfejlesztéshez és a nyilvános felhők átalakításához van köze. Fiatal munkáltatóként Stuttgart közepén, berlini és lisszaboni telephelyekkel a Zoi számos nemzet és szakirány tehetségét lelkesíti fel a globálisan ténykedő középosztálybeliek és az ipar digitális kihívásainak megoldására.