Aktuális KÄRCHER kupon, kuponkód, kedvezmény

KÄRCHER

-20% kedvezmény minden háztartási termékre

Időtartam: 2021 december 31.(változás joga fenntartva) A háztartási tisztítókészülékek elsősorban magas minőségű, kisebb méretű tisztítókészülékek. A...Bővebben

Időtartam: 2021 december 31.(változás joga fenntartva)
A háztartási tisztítókészülékek elsősorban magas minőségű, kisebb méretű tisztítókészülékek. A kerti eszközök közé elsősorban olyan öntözőrendszerek tartoznak, amelyek működése rendkívül gazdaságos, az erőforrásokat pedig hatékonyan képesek hasznosítani. A Kärcher termékei minden tisztítási igényhez biztosítják a megoldást. A legismertebb Kärcher-termék a magasnyomású tisztító berendezés. Emellett számos további tisztítókészüléket kínálunk az otthoni és kerti tisztításhoz, például a gőztisztítót és az ablaktisztítót. Kevesebb

Érvényes: 4 hét maradt
Ne maradj le KÄRCHER kuponkódjairól, akcióiról

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a KÄRCHER kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a KÄRCHER webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van KÄRCHER fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
KÄRCHER üzletről bővebben

2018-ban az Alfred Kärcher SE & Co. KG a történelem legnagyobb forgalmát érte el, 2,525 milliárd euróval. A családi vállalkozás 13 027 embert foglalkoztat 70 ország több mint 120 vállalatában. Minden országban több mint 50 000 szervizpont nyújt teljes körű ügyfélszolgálatot világszerte. Az innováció a legfontosabb növekedési tényező egy vállalat számára, és 1935-es alapítása óta a vállalati kultúra jelentős része: az összes termék közel 90 százaléka 5 éves vagy annál fiatalabb. Összesen több mint 1000 alkalmazott dolgozik a tisztítóberendezések gyártójánál a kutatási és fejlesztési osztályon. A Kärcher jelenleg több mint 630 szabadalommal rendelkezik.

Karcher háztartási gépek

A háztartási tisztítókészülékek elsősorban magas minőségű, kisebb méretű tisztítókészülékek. A kerti eszközök közé elsősorban olyan öntözőrendszerek tartoznak, amelyek működése rendkívül gazdaságos, az erőforrásokat pedig hatékonyan képesek hasznosítani. A Kärcher termékei minden tisztítási igényhez biztosítják a megoldást. A legismertebb Kärcher-termék a magasnyomású tisztító berendezés. Emellett számos további tisztítókészüléket kínálunk az otthoni és kerti tisztításhoz, például a gőztisztítót és az ablaktisztítót.

Kärcher Futuretech

A schwaikheimi központú Kärcher Futuretech GmbH moduláris termékeket és rendszermegoldásokat fejleszt, gyárt és forgalmaz a katasztrófa és krízis sújtotta területeken való gyors, mobil felhasználáshoz. A vállalat a vízellátás, mobil ellátás, tábori élet és CBRN (vegyi, biológiai, radiológiai és nukleáris anyagok elleni) védelem termékcsoportokban kínál rendszereket.

Ringler

A Ringler GmbH a legkülönbözőbb ipari igényekhez alkalmas nagyteljesítményű elszívók elismert értékesítője waldstetteni központtal. A vállalat termékprogramjába tartoznak mobil ipari porszívók, telepített elszívóberendezések csővezeték-kiépítéssel, valamint portalanító berendezések. A Ringler elszívórendszerek nagyban hozzájárulnak a termelőüzemek tisztán tartásához, a munkahelyi biztonsághoz, a levegőtisztasághoz és a környezetvédelemhez.

WOMA

A WOMA GmbH magasnyomású forgódugattyús szivattyúk, ultramagas nyomású készülékek és vízsugaras szerszámok neves gyártója duisburgi székhellyel. A vállalat évtizedes tapasztalattal rendelkezik a telepített és mobil ultramagas nyomású rendszerek fejlesztésében és gyártásában az ultramagas nyomású vízsugaras tisztítás és a 4.000 bar üzemi nyomásig terjedő ipari felhasználások terén.

Zoi

A Zoi TechCon GmbH teljes egészében új technológiák felhasználására koncentrál enterprise környezetben. Mindennek, amit a Zoi tesz, a szoftverfejlesztéshez és a nyilvános felhők átalakításához van köze. Fiatal munkáltatóként Stuttgart közepén, berlini és lisszaboni telephelyekkel a Zoi számos nemzet és szakirány tehetségét lelkesíti fel a globálisan ténykedő középosztálybeliek és az ipar digitális kihívásainak megoldására.


Használja a kedvezményes kupont az KÄRCHER online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon -30% háztartási gépekre a Karcher.hu oldalon
Érvényes: 2021-12-01
Bővebben

YELLOW WEEKEND A KÄRCHERNÉL!
Tedd könnyebbé a karácsony előtti nagytakarítást!

Szerezd be kedvenc Kärcher háztartási gépeidet minimum 30% kedvezménnyel, ingyenes kiszállítással a YELLOW WEEKEND akcióban 2021.11.21 – 2021.11.30. között.

-20%kedvezmény háztartási termékekre a Joy beauty & health napokon a KÄRCHER oldalán
Érvényes: 2021-09-13
Bővebben

Háztartási gépek és ipari termékekre a Joy Napokon a Karcher weboldalán. Az akció szept 10-12 között érvényes.