Játékshop

Akciós játékok 5-10% kedvezménnyel a Játékshop.eu oldalon

Ha a reklámban láttad, a Játéknet.eu webshopban meg...Bővebben

Ha a reklámban láttad, a Játéknet.eu webshopban megtalálod. Kevesebb

Érvényes: 2023-01-31 249x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Játékshop kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Játékshop webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Játékshop fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Játékshop kuponkódjairól, akcióiról
Játékshop üzletről bővebben

Cégünk sikerét nem csak a modern és fiatalos arculatának, felhasználóbarát online felületeinek köszönheti, hanem annak a szemléletrendszernek is, hogy a vásárlók igényeit a lehető leggyorsabban ki tudjuk szolgálni. Mindezt saját logisztikai központunkból, melyben folyamatosan több tízezer-féle termék van raktáron. Kínálatunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb és legújabb játékok minden korosztály számára éppúgy, mint a kisebb gyártók különlegességei. A játékok mellett óriási kreatív, hobbi és iskolaszer részleggel is rendelkezünk, melyek az adott témakörökből minden igényt kielégítenek. Kampányaink során mindig törekszünk a kreatív és rugalmas kivitelezésre, valamint a fiatalos és vagány szemléletre.


Használja a kedvezményes kupont az Játékshop online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-5% iskolakezdési akció a Játékshop.eu webshopban
Érvényes: 2022-09-08
Bővebben

Webáruházunk termékkínálatának szerves részét képezik az akciók és az akciós játékok, melyekből hatalmas választékot talál. Ezek a termékek a webshop főoldalán is megjelennek, de a teljes listát könnyedén elérheti az akciós játékok kategóriára kattintva