Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Irodaoutlet kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Irodaoutlet webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Irodaoutlet fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Irodaoutlet kuponkódjairól, akcióiról
Irodaoutlet üzletről bővebben

Amit kínálnak:

– Informatikai eszközök beszerzése, üzemeltetése, telepítése

– Nyomtató kellékanyagok beszerzése

– Használt informatikai eszközök és szoftverek beszerzése garanciával

– Weboldalkészítés, webáruház üzemeltetés, egyedi programozás, plc programozás

– Irodaszer beszerzés egyedi árakon

– Nyomtatók üzemeltetése már 1,6Ft/lap-tól

– Munkavédelem. Szabályzatok, oktatások, hatóság előtti képviselet

– Tűzvédelmi szolgáltatás: oktatás, bejelentések, hatóság előtti képviselet

– Online és ticket rendszerű támogatás

– Szerveres levelezés üzemeltetése

– Csomag kedvezmények akár beszerzési árakon több szolgáltatás megrendelése esetén

– Átlagosan 23% költségmegtakarítás cégenként a központosított beszerzésnek köszönhetően

– Nincs forgalmi elvárás és vásárlási limit

– Hűségpontrendszer, vásárlói kedvezmény szintek, ajándékok, ösztönzők


Használja a kedvezményes kupont az Irodaoutlet online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-10% zsebszámológépre az Irodaoutlet.hu-n
Érvényes: 2020-06-13
Bővebben

8 számjegyes kijelző – puha fedél (PVC-tok) – memória – gyökvonás – százalékszámítás – automatikus kikapcsolás – gumi gombok – méret: 67x100x9 mm – 1 db 1,55 V-os (LR 1130-as) gombelemmel működik (tartozék) – garancia: 1 év