Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Ingvar Kamprad 1943-ban alapította meg Svédországban azt az apró katalógus vállalkozást, mely ma már az emberek többségének szívében otthont talált, és globális lakberendezési márkává nőtte ki magát az IKEA. Az idők során egy olyan vállalattá formálódott, mely nem csupán bútorokat árul, hanem szemléletmódot is közvetít. Fedezd fel ezen sorokon keresztül az IKEA történetét, örökségét, azt, hogy hol tart ma, és milyen pozitív hatással van az emberekre és a környezetre.

Az IKEA nem csupán egy vállalat, hanem egy olyan közösség, mely elkötelezte magát az otthonosság és a lakberendezés iránt. Tudják, hogy minden otthonnak egyedi szükségletei vannak, és ezért demokratikus dizájnelveik révén olyan megoldásokat kínálnak, melyek mindenki számára megfizethetők és elérhetők. Az egyedülálló tudásuk és az állandóan változó igények iránti érzékenységük lehetővé teszi, hogy mindig lépést tartsanak az idővel és az emberek álmait valósítsák meg a jövőben is.

Az IKEA fenntarthatóságra való törekvése mindennapjainkra is kihat. Az általuk kínált napelemek, vegetáriánus hotdog, újrahasznosított PET palackokból készült konyhai előlapok és energiamegtakarítást szolgáló megoldások mind a fenntarthatóbb otthonok felé vezető úton segítenek. Az IKEA azt gondolja, hogy mindenki számára hozzáférhetővé kell tenni a fenntarthatóbb életet, és ezért megfizethető, újrahasznosítható és energiatakarékos terméktervezésre fókuszálnak. A változások előmozdításában hisznek, és úgy vélik, hogy az embereknek lehetőséget kell adni a fenntarthatóbb életmód kipróbálására.