Csak nálunk
GreenGo

30 bónuszperc elektormos autó bérléshez a GreenGo-tól

Add meg a kuponkódot a regisztrációnál és 30 ingye...Bővebben

Add meg a kuponkódot a regisztrációnál és 30 ingyen percet kapsz elektromos autó bérléshez. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-15 1525x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a GreenGo kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a GreenGo webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van GreenGo fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le GreenGo kuponkódjairól, akcióiról
GreenGo üzletről bővebben

Mert kényelmes
Autóra mindenkinek szüksége van, de nem mindig és nem minden áron. Felesleges saját autót vásárolni és fenntartani, ha az az idő nagy részében kihasználatlanul áll.

A GreenGo Budapesten az egyetlen, teljesen elektromos flottával üzemelő carsharing szolgáltató, amely ott és akkor nyújt megoldást, amikor és ahol arra épp szükséged van.
Mert szabaddá tesz
Leveszi a válladról a karbantartás, a parkolás, a takarítás terheit, és zöld utat ad a városi mobilitáshoz.

Mindig ott van, amikor gyors, hatékony, fenntartható és megfizethető közlekedési formára van szükséged, és könnyen kombinálható a közösségi közlekedéssel, a kerékpárral vagy a sétával, amikor az jelenti az észszerű megoldást.

A GreenGo szabadságot ad kötöttség helyett.
Mert ez a jövő
Egy város közlekedése összetett és változatos, ahogy a városban élők igényei is, amik egy nap leforgása alatt is más-más megoldást kívánnak. Reggel gyalog indulsz, délután metrón száguldasz, este autóval vágsz neki a városnak.

A 21. század kihívásaira egy forgalmas fővárosban újszerű válaszok kellenek, mi a GreenGonál erre vállalkoztunk.
Mert felelős
Greengósként felelősen gondolkodsz az idődről, a költségeidről, a városról.

Csak annyit fizetsz, amennyit használsz, és nem szennyezed lakóhelyedet se zajjal se károsanyag-kibocsátással. Sőt, mivel megosztott autót használsz, a várost sem terheled újabb gépjárművekkel.
Mert közös
A carsharing megosztáson alapuló közlekedési forma, rövid távú autóbérlés annak érdekében, hogy a környezetre a legkisebb terhet róva tudd igénybe venni az autózás minden előnyét.

Ha akarod, csak 10 percre, ha akarod, egy egész napra vagy autós. A GreenGoval ráadásul ennek legfenntarthatóbb formájába szállsz be, hiszen a flottánk 100%-ban elektromos.


Használja a kedvezményes kupont az GreenGo online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok