Hirdetés

Gourmet Kávé

Ingyenenes szállítás 35.000 Ft felett a Gourmetkava.hu oldalon

Ingyenenes szállítás 35.000 Ft felett a Gourmetkava....Bővebben

Ingyenenes szállítás 35.000 Ft felett a Gourmetkava.hu oldalon Kevesebb

Érvényes: 2023-12-31 0x felhasznált

-Ingyenenes szállítás

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

Kupon -7% kedvezmény kávéra a Gourmet Kávé-tól
Érvényes: 2022-12-31
Bővebben

Vásárolj olcsóbban kuponkóddal a Gourmet Kávé webshopban. Használd a kuponkódot a kosár oldalon és 7% kedvezményt kapsz a rendelés végösszegéből.

Bővebben az üzletről

A mi kávénk, miért tölünk?
friss kávéFriss kávé – minden héten pörkölve
Azért, hogy friss kávét szállíthassunk vásárlóinknak, a kereslet nagyságának megfelelően pörkölünk, minden héten! Kávénkat nem tároljuk hosszabb ideig, hogy ne romoljon a minősége. Így csinálják a szupermarketek, ahol a pörköléstől a „zarándoklaton” keresztül a nagykereskedelmi raktárakon keresztül a helyi raktárakig és a kiskereskedők polcaira általában több mint 1 év! A szabály egyszerű – nem kaphatsz friss kávét egy szupermarketben! Úgy gondoljuk, hogy ez már logikus az értékesítés elvéből (hosszú idő a raktáron, hosszú idő a polcon,…). Csak emlékezz erre.

Az magas minőségű és személyesen tesztelt kávéválasztékot minden héten pörköljük. A kávét nem tároljuk hosszabb ideig, hogy ne romoljon a minősége.

Megfelelő ár – minőségi tartalom, nem reklám
A minőségi kávéról már beszéltünk, de itt még nem áll meg a dolog, a kávét csomagolni, címkézni, szállítani kell. Olcsó és egyszerű, mégis elegáns fekete csomagolást és az elegáns címke minimalista változatát választottuk. Az ok egyszerű. A minőségi kávéért fizet, nem a díszes csomagolásért. Hasonlóan a marketinghez, mi itt nem próbálunk a termék minőségének csökkenése vagy az ár növekedése árán reklámba fektetni, ezért nem talál minket a médiában, óriásplakátokon, stb.

Kávénk minőségét a vásárlói elégedettséggel terjesztjük tovább, így ha Ön elégedett, kérjük, ajánljon minket!

100% arabica és tiszta eredet
Minden kávénk 100% arabica, kivéve az India Cherry és a Pura Vida eszpresszó keveréket – az úgynevezett kivétel bizonyítja a szabályt. 🙂 Az ok egyszerű: az arabica kávéknak jobb az aromájuk és az ízük. A mi kávénk nem a világ minden tájáról származó, homályos eredetű kávék keveréke, mint a márkás kávéknál szokásos, ahol még azt sem biztosítják, hogy 100% arabica. Kávéinkon mindig feltüntetjük a származási országot és a termesztési régiót – így a vásárló tudja, hogy mit iszik, és azonosítani tudja, hogy mi jellemző az adott régióra.

100%-ban cseh vállalat vagyunk
Kávénkat Csehországban pörköljük, ami a kávé minősége szempontjából is ésszerű, mivel csak így tudjuk garantálni, hogy a kávé friss lesz. A GourmetKava s.r.o. székhelye a Cseh Köztársaságban található, és minden adót itt, hazánkban fizet, valamint helyi embereket foglalkoztat. Ahol csak lehetséges, támogatjuk a helyi termékeket is, mint például a Lodos daráló gyártóját. A mi kávénk emberi elemmel pörkölt, nem egy egységes „euro kávé”.

  • Többezer vásárló bizalma
  • Ingyenes szállítás 35 000Ft rendelés fölött
  • Minden raktáron ma küldjük, holnap Önnél
  • Frissen pörkölt káve minden héten