Gomez

Kupon akár – 40% egyes termékekre a Gomez.hu oldalon

Kupon akár - 40% egyes termékekre a Gomez.hu oldalon
Érvényes: 5 nap maradt 8x felhasznált
Gomez

Akció akár – 70% egyes termékekre a Gomez.hu oldalon

FINAL SALE a Gomez.hu oldalon
Érvényes: 5 nap maradt 0x felhasznált
Gomez

Akció – 15% kedvezmény az első vásárlásból a Gomez.hu oldalon

Csatlakozz GomezClubhoz
Érvényes: 2023-02-01 3x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Gomez kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Gomez webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Gomez fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Gomez kuponkódjairól, akcióiról
Gomez üzletről bővebben

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS PRÉMIUM MINŐSÉG
Biztonságos vásárlás

Az ügyfelek bizalmát építjük, különös figyelmet fordítva mind a szolgáltatás szintjére, mind az eladott áruk minőségére. A Gomez presztízsét nem csak az adott szavunkkal erősítjük, hanem a független Opineo weboldal által odaítélt Q minőségi tanúsítvánnyal is, amely az első olyan lengyel weboldal, amely az online vásárlói közösség véleménye alapján befolyásolja vásárlási döntéseinket. Cégként betartjuk a személyes adatok védelmére vonatkozó irányelveket és a jogi rendelkezéseket. Az Ön által megadott információkat csak a megrendelés és az értékesítés igénybevételére használjuk föl. A bejelentkezés, a jelszó, az otthoni cím vagy a bankszámla száma szigorúan védett. A Przelewy24 és a PayPal fizetési rendszerek garantálják az üzletünkben végrehajtott online tranzakciók teljes biztonságát. További információt a témáról a Szabályzatunkban találhat.

Prémium minőség

Minden termékünk közvetlenül a legjobb gyártóktól származnak. Mint hosszú távú és megbízhat üzleti partner, felhatalmazást kaptunk a prémium márkák értékesítésére Lengyelországban és külföldön egyaránt. Ajánlatunk tartalmazza a piacon elérhető legújabb kollekciókat, amelyeket személyesen választunk ki a legigényesebb vásárlók elvárásainak megfelelően. Ha a beérkezett áruk gyártási hibákkal rendelkeznek, akkor igénybe veheti a panaszhoz fűződő jogokat, amelyeket a garanciavállalás alapján nyújtunk a hibákra. További információk a témáról a Szabályzat fülön találhatók.


Használja a kedvezményes kupont az Gomez online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok