Hirdetés

Foodora

Kupon – 15% kedvezmény rendelés értékéből azoknál a megjelölt partnereknél, akiknél elérhető az elviteles szolgáltatás

Kizárólag a foodora mobilalkalmazáson (Android, iOS)...Bővebben

Kizárólag a foodora mobilalkalmazáson (Android, iOS) keresztül, elviteles szolgáltatás és online fizetési mód (bankkártya/SZÉP kártya, Apple Pay) kiválasztása esetén váltható be.
kizárólag a foodora mobilalkalmazáson (Android, iOS) keresztül, elviteles szolgáltatás és online fizetési mód (bankkártya/SZÉP kártya, Apple Pay) kiválasztása esetén váltható be.
A kuponkód 15% kedvezményre jogosít a rendelés értékéből azoknál a megjelölt partnereknél, akiknél elérhető az elviteles szolgáltatás. A minimum rendelési érték: 2.000 Ft. A maximum rendelési érték: 20.000 Ft. A kupon felhasználásához szükséges minimum rendelési érték és az adott Partnernél beállított minimum rendelési érték eltérhet egymástól, mely esetben a kupon felhasználásához mindkettő minimum rendelési értéket el kell érni. A rendelés értékébe a kiszállítási díj, futár borravaló és a rendszerhasználati díj nem tartozik bele. Egy Fogyasztó egy kupont használhat fel egy rendelés során. Kevesebb

Érvényes: 2023-12-31 271x felhasznált
Foodora

Akció – 2000Ft kedvezmény az első foodora rendelésedhez

Az ajánlat 3000Ft minimum rendelési érték esetén �...Bővebben

Az ajánlat 3000Ft minimum rendelési érték esetén érvényes és 31 nappal a közzététel után lejár. A kupont kizárólag az első rendelésüket a foodora mobilalkalmazáson (Android, iOS)) leadó Fogyasztók online fizetési mód (bankkártya, SZÉP kártya) kiválasztása esetén vehetik igénybe. Nem minősül első rendelést leadó Fogyasztónak, ezáltal a kupon igénybevételére nem jogosult, aki a jelen promóció időtartama előtt bármely foodora felületen (a www.foodora.hu weboldalon, mobilweboldalon vagy a foodora mobilalkalmazáson (Android, iOS) már sikeres rendelést adott le. További részletek: Általános Szerződési Feltételek Kevesebb

Érvényes: 2023-12-31 332x felhasznált
Csak nálunk

-2000Ft

Foodora

Fedezd fel a foodorát – 40% az appból az első vásárlásodból a Foodora.hu oldalon

Fedezd fel a foodorát! Töltsd le ingyenes iOS vagy A...Bővebben

Fedezd fel a foodorát!
Töltsd le ingyenes iOS vagy Android foodora mobilappunkat, amin keresztül útközben is könnyen és gyorsan tudsz rendelni valami finomat 6000+ partnertől!
5000 Ft felett, csak az APP-ban Kevesebb

Érvényes: 2023-12-31 784x felhasznált

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Bővebben az üzletről