Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Miért hasznos a babzsákfotel?

Az emberiség, nagyon sokáig csak a széket ismerte, mint ülőalkalmatosságot. Számtalan szék típus készült, s készül a mai napig is, viszont ezek a székek az esetek többségében nem nyújtják a legnagyobb komfortot. A babzsákfotel lényege elsősorban ez , vagyis a lehető legkényelmesebb ülési pozíciók felvétele, egyszerűen és hatékonyan. Na de lássuk kicsit részletesebben, hogy miért is érdemes ezt az ülőalkalmatosságot megvásárolni! Az első fontos tény, amit fontos megemlítenünk az nem más, mint az egyedi kialakítás.

Bizonyára már Ön is elgondolkodott azon, hogy a legideálisabb megoldás az lenne, ha a ruhái pontosan az Ön méretére lennének szabva. Ugyanez persze igaz lehet a bútorok kapcsán is, viszont köztudott, hogy az egyedi tervezésű székek és ülőgarnitúrák aranyáron kaphatóak.

Ugyanakkor mindez a babzsákfotel kapcsán nem mondható el. Ha van olyan ülőalkalmatosság, amely száz százalékban felveszi a rajta ülő személy testtartását és alakját, akkor az a babzsákfotel. Ennek tudatában már nem megkérdőjelezhető, hogy ez a megoldás a lehető legoptimálisabb kényelmet nyújtja, minden körülmény között!

A kényelem mellett azonban fontos az egészség is. A babzsákfotel ebben az esetben sem mond csődöt, sőt! Köztudott tény, hogy ezek a fotelek jóval egészségesebbek hagyományos társaiknál, s ennek egyszerű okai vannak.

Ahogy azt már említettük, a fotel teljes mértékben igazodik a benne ülő ember alakjához, ami a kényelem mellett a gerincoszlopra is ideális hatással van. Míg egy hagyományos széken, vagy fotelben a gerincoszlop egy meghatározott helyen nyomásnak van kitéve, addig a babzsákfotel egyenletes nyomás alatt tartja a gerincet, s így megkíméli azt. Ez a hatás különösen a hosszú távú üldögélések alkalmával nagy előny. Mindemellett pedig fontos tudni, hogy a babzsákfotel pszichológiailag is egészségesebbé teszi a rajta ülőt.

A tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy a magas szintű komfortérzet nagy hatással van a mentális állapotra is, így aki fáradtan, idegesen ér haza, a fotelben nagy valószínűséggel felszabadultabbnak és nyugodtabbnak érzi majd magát. Nem kérdéses tehát, hogy egy ilyen fotel ideális megoldás a pihenésre, életkortól függetlenül!

feny24.hu webshop minden ami lámpa és világítás.