Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Történetünk
Amikor megalapítottuk az Eshopistot, tudtuk, hogy az a célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek segítenek boldog életet teremteni. Szeretnénk Önnek egy olyan minőségi grillsütőt kínálni, amely mellett sörrel a kézben állhat, barátokkal körülvéve. Azt akarjuk, hogy minőségi rattan bútorok legyenek otthonában és a fárasztó munka vagy vacsora után párban élvezhesse a kávézást az erkélyen, teraszon. Azt akarjuk, hogy egyszerűen elfeledje a rossz dolgokat, és azt akarjuk, hogy olyan dolgokat találjon nálunk, amelyek segítenek boldogabb életének megalapozásában. És mindezt remek áron!

Kiváló minőség megfizethető áron

Termékkínálatunkat úgy állítjuk össze, hogy nálunk mindig minőségi választékot találjon kedvező áron. Folyamatosan keresünk, tesztelünk és fejlesztünk. Jelenleg portfóliónkban megtalálhatóak bútorok (fésülködő asztalok, ágyak, irodai székek), kerti kiegészítők (minőségi rattan bútorok, grillsütők, pavilonok, napellenzők), házi kedvenc kiegészítők (fekhelyek, kaparófák macskáknak), mozgáshoz és egészséges életmódhoz szükséges termékek. és végül, de nem utolsósorban az ezermestereknek szánt eszközök. A Hírek rovatban mindig megtekintheti kínálatunk legfrissebb híreit. A Kiárusítás rovatban pedig a nálunk aktuális darabok jelennek meg remek akciós árakon.

100%-os elégedettség ügyfeleink számára- csak az Eshopist.hu oldalon

Szeretnénk, ha tudná, hogy bármikor kapcsolatba léphet csapatunkkal. Számunkra az Ön egyéni kívánsága a legfontosabb. Szívesen adunk tanácsot és segítünk – e-mailben vagy Facebookon. Ügyfélszolgálatunk minden nap 8:00-16:00 óráig áll rendelkezésére. Kérdése van a fizetéssel vagy a szállítási költségekkel kapcsolatban? Kérdése van a termékekkel kapcsolatban? Hiányos vagy sérült megrendelést kapott? Azonnal intézkedünk és megoldjuk a helyzetet.

Nem csak egy hétköznapi webáruház vagyunk. Ritkán találhat olyan ügyfélbarát szolgáltatást, amely nálunk a céges kultúra része.

Nagyon örülünk, hogy Önökkel együtt írhatjuk történetünket.

A megrendelt terméket a GLS futárszolgálatán keresztül szállítjuk. Az árut a szállítmány elküldésétől számított 2-3 munkanapon belül kézbesítjük.