Hirdetés

Emos

Akció – 1.500 Ft az első vásárlásból hírlevél feliratkozóknak az Emos.hu oldalon

1 500 Ft kedvezményt adunk az ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL...Bővebben

1 500 Ft kedvezményt adunk az
ELSŐ VÁSÁRLÁSODBÓL
Csak írja be e-mail címét az alábbi mezőbe, iratkozzon fel hírlevelünkre, és mi azonnal elküldjük Önnek a kedvezményt. Kevesebb

Érvényes: 2023-12-31 1x felhasznált

-1.500 Ft

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

Kupon – 10 % az asztali lámpákra az Emos.hu oldalon
Érvényes: 2023-09-30
Bővebben

Kupon – 10 % az asztali lámpákra az Emos.hu oldalon

Kupon – 25% a power bankokra, töltőkre és forrásokra az Emos.hu oldalon
Érvényes: 2023-06-19
Bővebben

Kupon – 25 % a power bankokra, töltőkre és forrásokra az Emos.hu oldalon

Kupon – 15 % kedvezmény a LED világítótestekre az Emos.hu oldalon
Érvényes: 2023-06-12
Bővebben

Kupon – 15 % kedvezmény a LED világítótestekre az Emos.hu oldalon

Bővebben az üzletről

Bemutatjuk az EMOS-t!

Az EMOS immár 30 éve kínálja azokat a kisebb háztartási műszaki cikkeket, melyek elválaszthatatlan részei mindannyiunk életének.

EMOS márkanév alatt elsősorban akkumulátorokat, izzókat és lámpákat talál háztartási és ipari felhasználásra, továbbá hosszabbítókat, zseblámpákat, antennákat, kis elektronikai berendezéseket, multimétereket, tesztereket, csengőket stb.

1993 óta a neves GP Batteries termékek kizárólagos forgalmazója vagyunk, melynek elemeit és akkumulátorait, töltőit, hordozható töltőit, zseblámpáit és fejlámpáit a cseh, szlovák, magyar, szlovén és horvát piacokon forgalmazzuk.

Az EMOS holding kereskedelmi és logisztikai központja Csehországban, Přerov városában található, területe meghaladja a 16 000 m2-t. Az EMOS spol. s r.o. Szlovákiában, Lengyelországban, Szlovéniában és Magyarországon működő testvérvállalataival együtt több, mint 400 millió vevőt lát el termékeivel 26 európai országban működő forgalmazói hálózatán keresztül. Az EMOS holding 2020-as konszolidált forgalma meghaladta a 24 Mrd forintot

Az EMOS termékek fejlesztése és tesztelése
Szorosan követjük az ipari trendeket, melyeket kereskedelmi partnereinken keresztül eljuttatunk vásárlóinkhoz új EMOS termékek formájában. A bizalom, amely márkanevünket, termékeink minőségét és értékesítő partnereinket jellemzi olyan elkötelezettséget ró ránk, amelyet igyekszünk megtartani az összes EMOS termék fejlesztése, kiválasztása és tesztelése során.

Termékeink optimális ára és minősége

Hogyan érjük el? Kínálatunkban olyan termékek találhatóak, amelyeket az EMOS szakembereinek és termékmenedzsereinek csapata a világ vezető gyártóival közösen fejlesztett ki.

Olyan egyedi termékválasztékot alakítottunk ki, amely pontosan megfelel az ár, a minőség, a hasznosság, valamint az esztétikum és a jogszabályok által támasztott követelményeknek azokon a piacokon, amelyekre EMOS márkanév alatt szállítunk.

A szigorú minőségi követelményeknek köszönhetően egyes terméksorokra akár 5 év garanciát nyújtunk.