Hirdetés

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kedvezményeink között ide kattintva

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

Kupon – 10% kedvezmény mindenre és ingyen szállítás az Elisdesign.hu-n
Érvényes: 2023-08-31
Bővebben

Kupon – 10% kedvezmény mindenre + ingyen szállítás az Elisdesign.hu-n

Kupon – 21% kedvezmény a kiválasztott termékekre az Elisdesign.hu-n
Érvényes: 2023-07-31
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

Kupon – 10% kedvezmény mindenre + ingyen szállítás az Elisdesign.hu-n
Érvényes: 2023-03-31
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

Kupon – 10% kedvezmény és ingyenes szállítás az Elisdesign.hu oldalon
Érvényes: 2023-03-01
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél. Ráadásul ingyenes szállítással

Kupon – 10% kedvezmény mindenre + ingyen szállítás az Elisdesign.hu-n
Érvényes: 2023-01-31
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

48% árengedmény bútorokra az Elisdesign.hu oldalon
Érvényes: 2022-11-25
Bővebben

Annak ellenére, hogy költségeink elkerülhetetlenül emelkednek, igyekszünk egész évben árainkat alacsonyan tartani. Bebizonyítjuk Önnek, hogy az áremelések idején is lehet spórolni, ezért egy különleges eseménnyel készülünk az idei év végére: Őszi ÁRZUHANÁS. Amíg az utolsó levél le nem esik a fáról (és az utolsó darabokat eladjuk a raktárból), ameddig csak lehet, áraink zuhanni fognak!

10% kupon kedvezmény gyerekbútorokra és játékokra az Elisdesign.hu weboldalon
Érvényes: 2022-08-31
Bővebben

A kuponkód az akciós termékekre is vonatkozik. Látogass el az Elisdesign.hu weboldalra és vásárolj 10% kedvezménnyel gyermekbútorokat, játékokat.

Bővebben az üzletről

Az ELIS DESIGN egy családi vállalkozás, amely felkarolta a minőséghez és a hagyományokhoz való visszatérés jelenleg növekvő trendjét. 2015 óta kínálunk stílusosan összehangolt, környezetbarát természetes anyagokból készült termékeket, egyszerű, időtlen dizájnnal. Marie Montessori orvos és pedagógus üzenetét követjük, és olyan termékeket hozunk létre, amelyek a gyermekek természetes kíváncsiságán és felfedezési vágyán keresztül támogatják a gyermekek önfejlesztését. Az inspirációval teli, ösztönző környezet a legjobb dolog, amit adhatunk a kicsiknek. És hol lehetne jobban megteremteni egy ilyen teret, mint közvetlenül a gyerekszobájukban.

Megértik, hogy a minőségi termékek előállításához időre és megfelelő körülményekre van szükség. Időre és erőforrásokra van szükségük, olyan termékekre van szükségük, amelyek Európában készülnek, nem lennének elégedettek a gyors tömegtermeléssel, amely gyakran az ázsiai országokban zajlik, és az ilyen termékek erkölcsileg és környezetvédelmi szempontból sem elfogadhatóak.

Minőségi anyagokat használnak – rétegelt lemez, amely megőrzi a fa szerkezetét, tömörfa, antiallergén textíliák, ökológiai festékek… A fatermékeket többször lakkozzák és csiszolják, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságos, sima felületekre, érdesség és élek nélkül. Minden egyes darabot gondosan ellenőriznek, és a végső javításokat kézzel végzik. Minden termék szeretettel, türelemmel és gondossággal készül, mert ezeket az értékeket szeretnék átadni azoknak a gyerekeknek, akik a játékainkat, bútorainkat és kiegészítőinket használják.

Szeretik az átgondolt funkcionális egyszerűséget és a kellemes pasztellszíneket. Az egyes termékek egymásra vannak hangolva és kiegészítik egymást. Üzletük koncepciója, hogy megkönnyítsék a választást, és olyan inspiráló környezetet teremtsenek, ahol a gyermekfelszerelések vásárlása öröm, nem pedig fárasztó élmény az érzékek számára.

Előnyben részesítik a megújuló gazdálkodásból származó természetes anyagokat – különösen az FSC tanúsítvánnyal rendelkező, ökológiailag kezelt erdőkből származó fát. Termékeiknek nem kell a fél világot beutazniuk, és a csomagolásban is igyekeznek minimalizálni a műanyag részeket.

 

Az állítható részeknek köszönhetően a bútorok alkalmazkodnak a gyorsan növekvő felhasználókhoz, a játékok olyan elemeket tartalmaznak, amelyek minden korosztály és fejlődési szint számára vonzóak, így végigkísérik a gyermekkorukat, és nem csak pillanatnyi szórakozássá válnak.

Marie Montessori orvos és pedagógus üzenetét követik, és olyan termékeket hoznak létre, amelyek a gyermekek természetes kíváncsiságán és felfedezési vágyán keresztül támogatják a gyermekek önfejlesztését. Az inspirációval teli, ösztönző környezet a legjobb dolog, amit a kicsiknek adhatsz. És hol lehetne jobban megteremteni egy ilyen teret, mint közvetlenül a gyermeke szobájában.