Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Elisdesign.hu kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Elisdesign.hu webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Elisdesign.hu fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Elisdesign.hu kuponkódjairól, akcióiról
Elisdesign.hu üzletről bővebben

Az ELIS DESIGN egy családi vállalkozás, amely felkarolta a minőséghez és a hagyományokhoz való visszatérés jelenleg növekvő trendjét. 2015 óta kínálunk stílusosan összehangolt, környezetbarát természetes anyagokból készült termékeket, egyszerű, időtlen dizájnnal. Marie Montessori orvos és pedagógus üzenetét követjük, és olyan termékeket hozunk létre, amelyek a gyermekek természetes kíváncsiságán és felfedezési vágyán keresztül támogatják a gyermekek önfejlesztését. Az inspirációval teli, ösztönző környezet a legjobb dolog, amit adhatunk a kicsiknek. És hol lehetne jobban megteremteni egy ilyen teret, mint közvetlenül a gyerekszobájukban.

Megértik, hogy a minőségi termékek előállításához időre és megfelelő körülményekre van szükség. Időre és erőforrásokra van szükségük, olyan termékekre van szükségük, amelyek Európában készülnek, nem lennének elégedettek a gyors tömegtermeléssel, amely gyakran az ázsiai országokban zajlik, és az ilyen termékek erkölcsileg és környezetvédelmi szempontból sem elfogadhatóak.

Minőségi anyagokat használnak – rétegelt lemez, amely megőrzi a fa szerkezetét, tömörfa, antiallergén textíliák, ökológiai festékek… A fatermékeket többször lakkozzák és csiszolják, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságos, sima felületekre, érdesség és élek nélkül. Minden egyes darabot gondosan ellenőriznek, és a végső javításokat kézzel végzik. Minden termék szeretettel, türelemmel és gondossággal készül, mert ezeket az értékeket szeretnék átadni azoknak a gyerekeknek, akik a játékainkat, bútorainkat és kiegészítőinket használják.

Szeretik az átgondolt funkcionális egyszerűséget és a kellemes pasztellszíneket. Az egyes termékek egymásra vannak hangolva és kiegészítik egymást. Üzletük koncepciója, hogy megkönnyítsék a választást, és olyan inspiráló környezetet teremtsenek, ahol a gyermekfelszerelések vásárlása öröm, nem pedig fárasztó élmény az érzékek számára.

Előnyben részesítik a megújuló gazdálkodásból származó természetes anyagokat – különösen az FSC tanúsítvánnyal rendelkező, ökológiailag kezelt erdőkből származó fát. Termékeiknek nem kell a fél világot beutazniuk, és a csomagolásban is igyekeznek minimalizálni a műanyag részeket.

 

Az állítható részeknek köszönhetően a bútorok alkalmazkodnak a gyorsan növekvő felhasználókhoz, a játékok olyan elemeket tartalmaznak, amelyek minden korosztály és fejlődési szint számára vonzóak, így végigkísérik a gyermekkorukat, és nem csak pillanatnyi szórakozássá válnak.

Marie Montessori orvos és pedagógus üzenetét követik, és olyan termékeket hoznak létre, amelyek a gyermekek természetes kíváncsiságán és felfedezési vágyán keresztül támogatják a gyermekek önfejlesztését. Az inspirációval teli, ösztönző környezet a legjobb dolog, amit a kicsiknek adhatsz. És hol lehetne jobban megteremteni egy ilyen teret, mint közvetlenül a gyermeke szobájában.


Használja a kedvezményes kupont az Elisdesign.hu online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

48% árengedmény bútorokra az Elisdesign.hu oldalon
Érvényes: 2022-11-25
Bővebben

Annak ellenére, hogy költségeink elkerülhetetlenül emelkednek, igyekszünk egész évben árainkat alacsonyan tartani. Bebizonyítjuk Önnek, hogy az áremelések idején is lehet spórolni, ezért egy különleges eseménnyel készülünk az idei év végére: Őszi ÁRZUHANÁS. Amíg az utolsó levél le nem esik a fáról (és az utolsó darabokat eladjuk a raktárból), ameddig csak lehet, áraink zuhanni fognak!

10% kupon kedvezmény gyerekbútorokra és játékokra az Elisdesign.hu weboldalon
Érvényes: 2022-08-31
Bővebben

A kuponkód az akciós termékekre is vonatkozik. Látogass el az Elisdesign.hu weboldalra és vásárolj 10% kedvezménnyel gyermekbútorokat, játékokat.