Kuponok és Akciók

Összes 2 Kuponkódok 6 Akciók 3
Elisdesign.hu

Akció akár – 15% árengedmény egyes bútorokra az Elisdesign.hu oldalon

Akció akár - 15% árengedmény egyes bútorokra az Elisdesign.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 198x felhasznált

-15%

Érdekel
Elisdesign.hu

Akció akár – 10% kedvezmény egyes montessori játékokra az Elisdesign.hu weboldalon

Akció akár - 10% kedvezmény egyes montessori játékokra az Elisdesign.hu weboldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 101x felhasznált

-10%

Érdekel

Az ELIS DESIGN egy családi vállalkozás, amely felkarolta a minőséghez és a hagyományokhoz való visszatérés jelenleg növekvő trendjét. 2015 óta kínálunk stílusosan összehangolt, környezetbarát természetes anyagokból készült termékeket, egyszerű, időtlen dizájnnal. Marie Montessori orvos és pedagógus üzenetét követjük, és olyan termékeket hozunk létre, amelyek a gyermekek természetes kíváncsiságán és felfedezési vágyán keresztül támogatják a gyermekek önfejlesztését. Az inspirációval teli, ösztönző környezet a legjobb dolog, amit adhatunk a kicsiknek. És hol lehetne jobban megteremteni egy ilyen teret, mint közvetlenül a gyerekszobájukban.

Minőség

Megértik, hogy a minőségi termékek előállításához időre és megfelelő körülményekre van szükség. Időre és erőforrásokra van szükségük, olyan termékekre van szükségük, amelyek Európában készülnek, nem lennének elégedettek a gyors tömegtermeléssel, amely gyakran az ázsiai országokban zajlik, és az ilyen termékek erkölcsileg és környezetvédelmi szempontból sem elfogadhatóak.

Minőségi anyagokat használnak – rétegelt lemez, amely megőrzi a fa szerkezetét, tömörfa, antiallergén textíliák, ökológiai festékek… A fatermékeket többször lakkozzák és csiszolják, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságos, sima felületekre, érdesség és élek nélkül. Minden egyes darabot gondosan ellenőriznek, és a végső javításokat kézzel végzik. Minden termék szeretettel, türelemmel és gondossággal készül, mert ezeket az értékeket szeretnék átadni azoknak a gyerekeknek, akik a játékainkat, bútorainkat és kiegészítőinket használják.

Funkcionalitás

Szeretik az átgondolt funkcionális egyszerűséget és a kellemes pasztellszíneket. Az egyes termékek egymásra vannak hangolva és kiegészítik egymást. Üzletük koncepciója, hogy megkönnyítsék a választást, és olyan inspiráló környezetet teremtsenek, ahol a gyermekfelszerelések vásárlása öröm, nem pedig fárasztó élmény az érzékek számára.

Előnyben részesítik a megújuló gazdálkodásból származó természetes anyagokat – különösen az FSC tanúsítvánnyal rendelkező, ökológiailag kezelt erdőkből származó fát. Termékeiknek nem kell a fél világot beutazniuk, és a csomagolásban is igyekeznek minimalizálni a műanyag részeket.

Az állítható részeknek köszönhetően a bútorok alkalmazkodnak a gyorsan növekvő felhasználókhoz, a játékok olyan elemeket tartalmaznak, amelyek minden korosztály és fejlődési szint számára vonzóak, így végigkísérik a gyermekkorukat, és nem csak pillanatnyi szórakozássá válnak.

Marie Montessori

Marie Montessori orvos és pedagógus üzenetét követik, és olyan termékeket hoznak létre, amelyek a gyermekek természetes kíváncsiságán és felfedezési vágyán keresztül támogatják a gyermekek önfejlesztését. Az inspirációval teli, ösztönző környezet a legjobb dolog, amit a kicsiknek adhatsz. És hol lehetne jobban megteremteni egy ilyen teret, mint közvetlenül a gyermeke szobájában az Elisdesign.hu oldal termékein keresztül.