Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

MIN. 10%-OS SPORTOLÁSI KEDVEZMÉNY

Nemcsak termékekkel és tanácsokkal próbáljuk támogatni a sportolni vágyókat, hanem további kedvezményekkel is. Ezért az áruházaink környékén található sportpályákon, edzőtermekben, mozgásstúdiókban stb. megpróbálunk további előnyöket biztosítani a Decathlon Sportközösség tagjai számára. Csatlakozz hozzánk és élvezd a kedvezményeket!

Vállalati missziónk

Fenntartható módon elérhetővé tenni a sportolás örömét és annak jótékony hatását a lehető legtöbb ember számára. A Decathlonnál úgy gondoljuk, a sport csodálatos módon hozzájárul az emberek kiteljesedéséhez. Ezért olyan csapattársakat keresünk, akik rajonganak a sportokért, vitálisak, szeretnének fejlődni, segítőkészek és gyakorlatiasak és szívesen lennének egy összetartó közösség tagjai.
A Decathlon világszinten
Nagy tapasztalattal rendelkezünk a sportpiacon
Michel Leclercq 6 sportkedvelő csapattársával 1976-ban alapította meg az első Decathlon áruházat az észak- franciországi Englos-ban.

Nemzetközi a csapatunk
61 országban vagyunk jelen a világon.

Sok féle üzletünkben adunk sportolási tanácsot
A pár négyzetméteres átvevőpontoktól a több tízezer négyzetméteres nagy áruházakig nagyon sok fajta eladóterünk van a nagyvilágban.

Nem csak értékesítünk, gyártunk is
Első saját márkáinkat 1996-ban hoztuk létre, Tribord és Quechua néven. Ugye tudod melyik sportokhoz kötődnek ezek? Azóta 75 saját márka a Decathlon család tagja.

A logisztikában is otthon vagyunk
87 saját regionális és kontinentális raktáraink látják el áruházainkat és a webshopunkat világszerte.

A csapatunk óriási, sok kultúrát ötvöz
Nemzetközi csapatunk több, mint 100.000 főt számlál.

Miben hiszünk?

Fontos tartjuk, hogy a Decathlonhoz csatlakozva minden csapattársunk megtapasztalja, hogy számunkra igazán számít a személyisége. Olyan csapattársakat keresünk, akik szenvedélyesen rajonganak a sportokért, vitálisak, segítőkészek és gyakorlatiasak, “erősebbek nálunk”. Meg vagyunk győződve arról is, hogy a közös értékeink mellett a csapattársaink különbözősége, egymást kiegészítő tulajdonságaiknak eredményeként érhetünk el sikereket.

Melyek az alapértékeink?

✓ A vitalitás a mindennapjaink része.
✓ Felelősséget vállalunk döntéseinkért.
✓ Szívvel-lélekkel végezzük feladatainkat és odafigyelünk másokra.
✓ Merünk önmagunk lenni és elmondani őszintén, amit gondolunk