Kedvezménykód és Kupon válogatás

Cricksydog

Ingyenes szállítás összegatártól függetlenül a Cricksydog.hu oldalon

Ingyenes szállítás összegatártól függetlenül

Többet a kedvezményről Érvényes: Visszavonásig 14x felhasznált
Érdekel

Tudatos gazdiként látogass el a Cricksydog webshopjába weboldalra és tudj meg többet hogyan legyen boldogabb és energikusabb a kutyád. Ismerd meg a tökéletes kutyatáp gyártásának folyamatát csak 2 lépésben. Ezenkívül tudd meg, hogy melyek a legfinomabb falatok közép- nagytestű, kistestű és kölyökkutyák részére, madj rendeld meg a weboldalon kedvezményesen.

A cricksydog kutyaeledelek nagyon változatosak, tele vannak energiával, változatos az ízviláguk, kicsattanó egészsgésnek örvendhez a kedvenced az ételeknek köszönhetően. Ami még továbbá jellemzi a tápokat, hogy tökeletes a méretük, könnyen emészthetőek.

Állatorvosi termékfejlesztés

Minden termékünk a termékfejlesztés fázisában át megy szigorú házi, nemzetközi EU-s, és állatorvosunk tesztjén is.

Másnapi kiszállítás

Amennyiben délig megrendeled csomagodat, akkor annak tartalma már másnap kutyusod táljában landolhat. Ne feledd, Magyarország összes településére szállítunk!

Prémium összetevők

Minden cricksydog tápunk alapanyaga ellenőrzött gazdáktól származik. Számunkra kutyusod biztonsága a legfontosabb! Győződj meg róla magad!

Szeretnéd ha kutyusod boldogabb és energikusabb lenne?

Akkor figyelj, mert most megmutatjuk Neked, hogy milyen egyszerű nálunk egészségesen tartani kutyusodat.
Hiszen a kutyád te ismered, a kutyatápokat viszont mi!

A cricksydog szerint gyengék most az Európai Unióban a kutyatápokkal foglalkozó előírások. Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy a tápokba kis túlzással bármit bele lehet tenni. Nagyon sok táp szinte csak gabonákból áll, vagy olyan csekély minőséget képvisel, amit mi nem tudnánk jó szívvel a saját kutyánknak adni! Mi egy családi cég vagyunk, épp ezért számunkra kifejezetten fontos kutyusod tökéletes egészsége!