Hirdetés

Coolcase

4.499 Ft telefontokokra a Coolcase.hu oldalon

A Coolcase webshopja egy innovatív platform, ahol a v�...Bővebben

A Coolcase webshopja egy innovatív platform, ahol a vásárlók saját egyedi telefontokokat tervezhetnek a könnyen használható tervezőprogramunk segítségével, ami azonnali látványtervet készít. Kevesebb

Érvényes: 2023-12-31 9x felhasznált

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

Duplázd meg a vásárlásod értékét a CoolCase webshopban
Érvényes: 2023-08-16
Bővebben

A Coolcase legnagyobb nyári akciója: ‘Vásárold le kosarad értékét’ elindult a Coolcase-en, melynek keretében a kosarad lezárása után a benne lévő összeget még egyszer díjmentesen levásárolhatod.
Nem vagy elégedett a jelenlegi telefontokoddal? Most megéri lecserélned!
Tervezz egyedi tokot barátaiddal közösen, válogassatok a webshop termékeink, vagy a kollekciós terveink közül mert most mert minél többet vásároltok, annál többet vihettek haza!
Duplázd meg a vásárlásod értékét augusztus 15., 23:00-ig!

1+1 ingyen telefontok a Coolcase.hu webáruházban
Érvényes: 2023-06-19
Bővebben

Minden telefontokra érvényes. (egyedi tervezés, kollekció, webshop). A kedvezmény automatikusan megjelenik a kosároldalon. a készlet erejéig.

Bővebben az üzletről

A Coolcase.hu Egyedisége

Az egyediség iránti vágy az emberek számára mindig is fontos volt. A Coolcase.hu ezt a vágyat az online vásárlás világában is lehetővé teszi. Nálunk nem kell megelégedni az előre gyártott mintákkal és sablonokkal – mi segítünk Önnek saját elképzeléseinek megvalósításában. A webshopunk széles kínálattal rendelkezik, hogy mindenki megtalálja az ízlésének és stílusának leginkább megfelelő telefontokot.

Az Egyedi Tervezőprogram

A Coolcase.hu webshop szíve és lényege az egyedi tervezőprogramunk. Ez a könnyen használható eszköz lehetővé teszi, hogy kreatív elképzeléseket varázsoljon valósággá. Csak válassza ki a megfelelő telefonmodellt, és indítsa el az alkotást! Válogasson a különböző minták, színek és szögek közül, hozza létre saját grafikáit vagy adjon hozzá személyes üzenetet a tokon. A végeredmény garantáltan az Ön egyediségét fogja tükrözni.

Azonnali Látványterv

A tervezési folyamat során lehet, hogy kíváncsi, hogyan fog kinézni a végeredmény. Itt jön képbe az azonnali látványtervünk. Amint befejezte a tervezést, a programunk azonnal előállít egy részletes vizualizációt, amely bemutatja, hogyan fest majd az egyedi telefontok a telefonján. Ez lehetővé teszi, hogy még azelőtt korrigáljon, mielőtt elkötelezné magát a vásárlás mellett.

Black Friday Akció

Nem akar lemaradni a legjobb ajánlatokról? Győződjön meg róla, hogy ellátogat weboldalunkra a Black Friday időszakában! Ezen a különleges napon lenyűgöző kedvezményekkel és akciókkal várjuk Önt. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy még kedvezőbb áron juthasson hozzá egyedi telefontokjainkhoz és lepjék meg szeretteit is ezekkel a különleges ajándékokkal!

Coolcase.hu a Kuponok és Akciók Eldorádója

Weboldalunk nemcsak a saját egyedi telefontokok tervezésére nyújt lehetőséget, hanem egy kuponokat és akciókat gyűjtő platform is, ahol számos más webshop kínálatát is böngészheti. Itt mindig találhat izgalmas ajánlatokat és kedvezményeket, hogy még többet hozhasson ki vásárlásából.

Vásároljon a Coolcase.hu webshopjában, és élvezze az egyedi tervezés örömét! Fedezze fel a kreativitás szabadságát, és adjon új értelmet az otthonában lévő telefonjának. Ne feledje, hogy a Black Friday alkalmával különleges akciókkal várjuk Önt, így ez az időszak a tökéletes alkalom, hogy saját magának vagy szeretteinek különleges ajándékot szerezzen!

Lépjen be a Coolcase.hu világába, és tegye a telefonját saját stílusos kiegészítővé!