Hirdetés

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kedvezményeink között ide kattintva

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

Kupon – 10 % kedvezmény a Butopea.hu oldalon
Érvényes: 2023-08-01
Bővebben

Kupon – 10 % kedvezmény a Butopea.hu oldalon

Kupon – 10 % kedvezmény a Butopea.hu oldalon
Érvényes: 2023-07-01
Bővebben

Kupon – 10 % kedvezmény a Butopea.hu oldalon

Kupon – 10% kedvezmény a Butopea.hu oldalon
Érvényes: 2023-03-20
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett a Butopea.com oldalon
Érvényes: 2022-12-31
Bővebben

Ingyenes szállítás 10.000 Ft felett a Butopea.com oldalon

Bővebben az üzletről

Stílus megfizethető áron
Úgy gondoljuk, hogy mindenki számára elérhetővé kellene tenni a stílusos lakberendezés lehetőségét. Ennek megvalósítása érdekében gondoltuk újra a lakberendezési cikkek forgalmazásának lehetőségeit. A termékeinket egyenesen a gyárból szállítjuk anélkül, hogy köztes állomásokon kellene várakozniuk. Ezáltal ugyanazt a minőséget kedvezőbb áron tudjuk forgalmazni. Nektek pedig biztosítani tudjuk a lehetőséget, hogy stílusosan rendezzétek be az otthonotokat anélkül, hogy előtte „kirabolnátok a bankot”.

Itt megnézheted, hogy miképp tudjuk biztosítani a kedvező árainkat.

Az ígéretünk számodra
Minden bútorunkat ingyenesen szállítjuk ki a lakásodba, ha minimum 10 000 forint felett vásárolsz. Ha nem vagy elégedett a termékkel 30 napon belül, kérdezősködés nélkül, ingyenesen visszaszállítjuk azt. A legkedvezőbb piaci árat biztosítjuk a termékeinkre, melyeknek minőségéről biztosítunk. Nincsenek rejtett információk.

Nyitottak vagyunk a világ minden tájáról érkező új trendekre
Van egy trend-cserkésző hálózatunk, ami bejárja a világ minden táját, új stílusok után kutatva. Miután inspirálódtunk, felhasználjuk a trendi stílust, és ötvözzük az általunk képviselt kiváló minőséggel, a gyárból pedig egyenesen a vásárlóink otthonába szállítjuk a kész bútort.

Az inspirációnkat számos különféle országból szerezzük, többek közt Franciaországból, Olaszországból, Skandináv országokból, Ázsiai országokból, így biztosítjuk a vásárlóink számára, hogy lépést tudjanak tartani a legújabb trendekkel.

A kreativitás első lépése az inspiráció
Tudjuk, hogy mennyire nehéz, amikor az új lakásodban állsz az üres szobákat szemlélve, és arra gondolsz, hogy: „hogyan lesz ebből egy stílusomat kifejező otthon?”. Az inspiráló szettjeinkkel – melyeket elismert bútortervezők ihletettségében terveztek-, a modern praktikák segítségül hívásával, és a magazinunkkal, a „My Little corner”-rel segítünk neked abban, hogy felfedezd és kialakítsd a saját lakberendezési stílusodat, azáltal, hogy kreativitásra ösztönzünk. Hiszünk abban, hogy mindenki képes kreatívvá válni!