Kedvezménykód és Kupon válogatás

BODICO szépség-egészség webáruház

Akció -10% kedvezmény minden BODICO Klubtagnak a Bodico.hu

A kedvezmény minden termékre (kivétel NFL könyv és Super Bowl dvd-k) érvényes időkorlát nélkül! Ingyenes regisztráció után a fiókba belépve automatikusan levonódik, már a kedvezményes ár jelenik meg. Akciók esetén az akció mértéke lejön a kedvezményes árakból is.

Többet a kedvezményről Érvényes: 2028-12-31 49x felhasznált

-10%

Érdekel

Több ezer minőségi szépség-egészségtermékkel foglalkozó – 100%-ban magyar tulajdonú – cégünk 1994 óta működik. Kizárólag exkluzív minőségű termékeket importálunk német gyártó partnereinktől és Ausztriából; soha nem foglalkozunk olyan termékcsaládokkal, melyeket bárhol meg lehet vásárolni! Árukínálatunkat tehát ne keresd nagykereskedésekben, plázákban, mert azok elsősorban Klubhálózatunkban, illetve tanácsadóinkon és szerződött partnereinken keresztül szerezhetőek be.

Üzletünk a 1033 Budapest, Szérűskert utca 11. szám alatt található, több irányból nagyon jól megközelíthető helyen. Minden hétköznap 10:00-18:00 között várjuk minden kedves vásárlónkat! Itt a kiválasztott termékeket akár azonnal meg tudod vásárolni, mindenféle előrendelés, várakozás nélkül, megtakarítva ezzel a szállítási költséget.

Néhány információ először a szépségprogramunkról, mely 3 fő területet foglal magába: csúcsminőségű parfümök – szépségápolás felső fokon, német minőségben – parfümszórók, díszüvegek egyedülálló választékban!

Közel 170 illatból álló választékunk a világ legismertebb, legkeresettebb illatainak inspirációi, melyet szeretettel ajánlunk Hölgyeknek és Uraknak egyaránt! A BODICO márkájú kollekciónknál 12-17%, a PM márkájú illatoknál egységesen 13% a parfümolaj-tartalom. Ha pedig a személyes illatvarázs kedvelői közé tartozol, akkor a kedvenc illatod mellé akár azonos illatban választhatsz BODICO parfüm tusfürdőt, dezodort, vagy after shave-et.

Kiknek is ajánljuk illatkollekciónkat? Mindazoknak, akiknek a külcsín helyett a belbecs számít, akik szívesen vásárolják meg kedvenc illatukat többféle kiszerelésben, számozás alapján, német minőségben, egységcsomagolásban, egységáron!

 

Csúcsminőségű szépségápoló termékeink Németországban kiemelt minősítéssel rendelkeznek, minden termékük dermatológiailag tesztelt, és valóban képviseli a szépségápolást, méghozzá a legfelső fokon! Vevőink körében rendkívül népszerűek, nem véletlenül!

Nem túlzás azt állítani, mind a hosszú pumpás, mind a kis pumpás asztali parfümszórókat tekintve, ma nálunk van az országban a legnagyobb választék a színházak, filmesek és persze minden kedves Klubtagunk, egyéni vásárlónk legnagyobb örömére.

 

Ezen kívül számos egyedi és minőségi termék megtalálható még a kínálatunkban, mint pl. a 100%-os aromaterápiás illóolajok, 100%-os ausztrál teafaolaj, egyedi aromalámpák-kerámiák, gyertyatartók, kerámia virágok, gyertyák minden változatban: illatos-, alkalmi-, húsvéti-, karácsonyi stb. és még sok minden más áll kedves vásárlóink rendelkezésére. Egyetlen termékcsaládunk, melyet közvetlenül az importőrtől szerzünk be, az a rendkívül népszerű és kedvelt LONDON Fruit és Herb teák, melyhez vevőink ragaszkodnak.

 

Webáruházunk és üzletünk kínálatát folyamatosan bővítjük, ezért jó szívvel ajánljuk, nézz ránk gyakran, mert folyamatosan szépülünk, bővülünk! E mellett üzletünkben mindig vannak egyedi, kis mennyiségben rendelkező termékek is, melyek nem mindig szerepelnek webáruházunk kínálatában.

Ha még nem csatlakoztál hozzánk, de úgy gondolod, érdemes élned az azonnali, indulásként minden termékre érvényes -10% kedvezményt nyújtó INGYENES Regisztrálás lehetőségével, nos, akkor hívunk, várunk szeretettel!