Kedvezménykód és Kupon válogatás

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Nyálfogó kendőink segítik a Piciket és Anyukájukat a kényelem megőrzésében, gyarapítják a divatos kiegészítők tárházát.
Kézműves Gyógybarátok (egyedi applikált sópárnák) bagoly formában, segítenek az egész család számára megfázás, fülgyulladás, allergia, asztma esetén enyhíteni a kellemetlen tüneteket.

Palinta mozgásfejlesztő függőhinta, csepphinta segíti az ellazulást, a lecsendesedést, gyermekeink megnyugvását, az első perctől fogva egészen a kamaszkorig.
Mivel családunkban szerencsére gyerkőcből nincsen hiány, sikerült kitesztelnünk, minek örülnek, mitől csillognak a kis szemek, mivel játszanak tartósan. S nem csak játékokról van szó, nálunk nagyon fontos szempont, hogy minden termékünk segít!

Az első pillanattól kezdve, egészen kamaszkorig. Kellemetlen tünetek enyhítése, mozgásfejlesztés, kényelem. Ezek a legfontosabb szempontjaink, termékeink megalkotásánál, melyek sok szeretettel készülnek.
Baba termékek – baba, mama, gyermek és felnőtt termékek, kiegészítők
Az oldalunkon elsősorban gyermekeknek találsz hasznos kiegészítőket és babzsák alkotásokat az első pillanatoktól fogva egészen a kamaszkor küszöbéig.
Vízhatlan nyálfogó kendők segítik a kicsiket és anyukájukat a fogzás nehéz napjain, mindemellett divatos kiegészítői a ruhatárnak.
Tündéri gyógynövényes sópárna és tönkölypelyva baglyocskák segítenek minden korosztálynak a megfázás, fülfájás, allergia kellemetlen tüneteinek enyhítésében és segítik a nyugodt alvást.
A Palinta függőhinták, csepphinták pedig kiváló mozgásfejlesztő eszközök, a móka és játék központjai a lakásban, a kertben, vagy akár a legjobb nyugikuckók is lehetnek.
Babzsákfotel kínálatunk között szétnézve a gyermekek és a felnőttek is megtalálják a számukra leginkább tetszetős darabokat, de a babákról sem feledkeztünk meg.
Termékeink egyedi fejlesztésűek, sok idő és tapasztalat áll mögöttük, hogy a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani.

 

Közepes babzsákfotel

Sokan jeleztétek, hogy a 3-9 éves korosztálynak hiányzik egy méret, így megalkottuk a baba- és a nagyméret közötti babzsákfotelt félúton.

Szerintünk szenzációs lett, a jól bevált  legnagyobb babzsákfotelünk kistestvére, mely végre kitölti az űrt a nagy és a baba babzsákfotel között. Ajánljuk 2 éves kortól egészen 130 cm magasságig, tehát olyan 8-9 éves korig.

XXl Babzsákpárna

Egy hatalmas babzsákpárna, ezer és ezer lehetőséggel! Fektetve ágy, élére heverő, legrövidebb oldalára állítva egy magasabb szék és még számtalan variáció!
Te mit tudsz kihozni belőle? A sokezer polisztirol golyó bárhogy is forgatod és pakolod őket alkalmazkodnak hozzád és az igényeidhez.

Baba babzsák – Babáknak való babzsákfotel tündéri mintákkal

Tündéri minták, strapabíró bútorvászonból és pihe-puha polár anyagból 3 éves korig

Egyensúlyozó hinta – Fapalinta

Remekül fejleszti a mozgáskoordinációt, a koncentrációt, nagymozgásos gyakorlatokhoz elengedhetetlen, segíti a többirányú figyelem fejlesztését, az egyensúlyt, támogatja a helyes testtartás kialakulását. TSMT tornához kreatív kiegészítő!

Babzsák párna – a lehető legkényelmesebb

A Palinta párnája önálló karriert kezd, már külön is megvásárolható. Ugyanazok a méretek, ugyanazok a tulajdonságok. Használjátok otthon ülőpárnának, meditálni, háttámlának! A házi kedvenc is imádni fogja.