Bobojca

-5% csomag ajánlatokra a babojca.hu oldalon

Baba termékek – baba, mama, gyermek és felnőtt ter...Bővebben

Baba termékek – baba, mama, gyermek és felnőtt termékek, kiegészítők
Az oldalunkon elsősorban gyermekeknek találsz hasznos kiegészítőket és babzsák alkotásokat az első pillanatoktól fogva egészen a kamaszkor küszöbéig.
Vízhatlan nyálfogó kendők segítik a kicsiket és anyukájukat a fogzás nehéz napjain, mindemellett divatos kiegészítői a ruhatárnak.
Tündéri gyógynövényes sópárna és tönkölypelyva baglyocskák segítenek minden korosztálynak a megfázás, fülfájás, allergia kellemetlen tüneteinek enyhítésében és segítik a nyugodt alvást.
A Palinta függőhinták, csepphinták pedig kiváló mozgásfejlesztő eszközök, a móka és játék központjai a lakásban, a kertben, vagy akár a legjobb nyugikuckók is lehetnek. Babzsákfotel kínálatunk között szétnézve a gyermekek és a felnőttek is megtalálják a számukra leginkább tetszetős darabokat, de a babákról sem feledkeztünk meg.
Termékeink egyedi fejlesztésűek, sok idő és tapasztalat áll mögöttük, hogy a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-14 53x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Bobojca kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Bobojca webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Bobojca fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Bobojca kuponkódjairól, akcióiról
Bobojca üzletről bővebben

Nyálfogó kendőink segítik a Piciket és Anyukájukat a kényelem megőrzésében, gyarapítják a divatos kiegészítők tárházát.
Kézműves Gyógybarátok (egyedi applikált sópárnák) bagoly formában, segítenek az egész család számára megfázás, fülgyulladás, allergia, asztma esetén enyhíteni a kellemetlen tüneteket.

Palinta mozgásfejlesztő függőhinta, csepphinta segíti az ellazulást, a lecsendesedést, gyermekeink megnyugvását, az első perctől fogva egészen a kamaszkorig.
Mivel családunkban szerencsére gyerkőcből nincsen hiány, sikerült kitesztelnünk, minek örülnek, mitől csillognak a kis szemek, mivel játszanak tartósan. S nem csak játékokról van szó, nálunk nagyon fontos szempont, hogy minden termékünk segít!

Az első pillanattól kezdve, egészen kamaszkorig. Kellemetlen tünetek enyhítése, mozgásfejlesztés, kényelem. Ezek a legfontosabb szempontjaink, termékeink megalkotásánál, melyek sok szeretettel készülnek.
Baba termékek – baba, mama, gyermek és felnőtt termékek, kiegészítők
Az oldalunkon elsősorban gyermekeknek találsz hasznos kiegészítőket és babzsák alkotásokat az első pillanatoktól fogva egészen a kamaszkor küszöbéig.
Vízhatlan nyálfogó kendők segítik a kicsiket és anyukájukat a fogzás nehéz napjain, mindemellett divatos kiegészítői a ruhatárnak.
Tündéri gyógynövényes sópárna és tönkölypelyva baglyocskák segítenek minden korosztálynak a megfázás, fülfájás, allergia kellemetlen tüneteinek enyhítésében és segítik a nyugodt alvást.
A Palinta függőhinták, csepphinták pedig kiváló mozgásfejlesztő eszközök, a móka és játék központjai a lakásban, a kertben, vagy akár a legjobb nyugikuckók is lehetnek.
Babzsákfotel kínálatunk között szétnézve a gyermekek és a felnőttek is megtalálják a számukra leginkább tetszetős darabokat, de a babákról sem feledkeztünk meg.
Termékeink egyedi fejlesztésűek, sok idő és tapasztalat áll mögöttük, hogy a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani.

 

Közepes babzsákfotel

Sokan jeleztétek, hogy a 3-9 éves korosztálynak hiányzik egy méret, így megalkottuk a baba- és a nagyméret közötti babzsákfotelt félúton.

Szerintünk szenzációs lett, a jól bevált  legnagyobb babzsákfotelünk kistestvére, mely végre kitölti az űrt a nagy és a baba babzsákfotel között. Ajánljuk 2 éves kortól egészen 130 cm magasságig, tehát olyan 8-9 éves korig.

XXl Babzsákpárna

Egy hatalmas babzsákpárna, ezer és ezer lehetőséggel! Fektetve ágy, élére heverő, legrövidebb oldalára állítva egy magasabb szék és még számtalan variáció!
Te mit tudsz kihozni belőle? A sokezer polisztirol golyó bárhogy is forgatod és pakolod őket alkalmazkodnak hozzád és az igényeidhez.

Baba babzsák – Babáknak való babzsákfotel tündéri mintákkal

Tündéri minták, strapabíró bútorvászonból és pihe-puha polár anyagból 3 éves korig

Egyensúlyozó hinta – Fapalinta

Remekül fejleszti a mozgáskoordinációt, a koncentrációt, nagymozgásos gyakorlatokhoz elengedhetetlen, segíti a többirányú figyelem fejlesztését, az egyensúlyt, támogatja a helyes testtartás kialakulását. TSMT tornához kreatív kiegészítő!

Babzsák párna – a lehető legkényelmesebb

A Palinta párnája önálló karriert kezd, már külön is megvásárolható. Ugyanazok a méretek, ugyanazok a tulajdonságok. Használjátok otthon ülőpárnának, meditálni, háttámlának! A házi kedvenc is imádni fogja.


Használja a kedvezményes kupont az Bobojca online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok