Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Babszem.hu kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Babszem.hu webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Babszem.hu fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Babszem.hu kuponkódjairól, akcióiról
Babszem.hu üzletről bővebben

Miért hasznos egy babzsákfotel?
Az emberiség nagyon sokáig csak ülőfelületként ismerte a széket. Sokféle szék készült és készül ma is, de a legtöbb esetben nem a legnagyobb kényelmet nyújtják. A babzsákfotel lényege éppen ez, vagyis az, hogy a lehető legkényelmesebb ülőhelyzetet biztosítsa, egyszerűen és hatékonyan. De nézzük meg egy kicsit részletesebben, hogy miért is érdemes megvásárolni ezt az ülőalkalmatosságtípust! Az első fontos tény, amit meg kell említenünk, az az egyedi kialakítás. Valószínűleg Ön is gondolt már arra, hogy az ideális megoldás az lenne, ha pontosan az Ön méretére szabatná a ruháit. Ugyanez igaz lehet a bútorokra is, de köztudott, hogy az egyedi készítésű székeket és kanapékat egy kalap alá lehet venni. Ugyanez azonban nem mondható el a babzsákfotelekről. Ha létezik olyan ülőfelület, amely száz százalékban alkalmazkodik a rajta ülő testtartásához és alakjához, akkor az a babzsákfotel. Ezt szem előtt tartva nem lehet kérdés, hogy ez a megoldás minden körülmények között a lehető legjobb kényelmet nyújtja!

De a kényelem mellett az egészség is fontos. Ebben az esetben a babzsákfotel nem vall kudarcot – sőt! Köztudott tény, hogy ezek a fotelek sokkal egészségesebbek, mint hagyományos társaik, és ennek egyszerű okai vannak. Mint már említettük, a fotel teljesen alkalmazkodik a benne ülő személy alakjához, ami a kényelem mellett a gerincoszlop számára is ideális. Míg egy hagyományos székben vagy fotelben a gerincoszlop egy adott ponton nyomásnak van kitéve, addig a babzsákfotel állandó nyomás alatt tartja a gerincet, és így kíméli azt. Ez a hatás különösen előnyös a hosszú ideig tartó ülés során. Azt is fontos tudni, hogy a babzsákfotelek pszichológiailag egészségesebbek a rajtuk ülő személy számára. A tapasztalatok szerint a magas szintű kényelem nagy hatással van a mentális jólétre, így ha fáradtan és idegesen érkezik haza, a fotelben valószínűleg sokkal nyugodtabbnak és pihentebbnek fogja érezni magát. Nem kérdés tehát, hogy a karosszék ideális módja a pihenésnek, bármilyen korban is ülünk!


Használja a kedvezményes kupont az Babszem.hu online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

29% kedvezmény napvitorlákra a Babszem.hu weboldalon
Érvényes: 2022-07-07
Bővebben

Napvitorlák széles választéka 29-50% kedvezménnyel. Látogass el a Babszem.hu weboldalra és vásárolj kedvezményesen a termékeik közül.