Kedvezménykód és Kupon válogatás

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Ha bármilyen problémába ütközik vagy segítségre van szüksége, a biztonsági szolgálat diszpécser központja a nap 24 órájában fogadja bejelentéseit a 06-1-880-7012 telefonszámon. A szolgálat mindig rendelkezésre áll, hogy a lehető leghatékonyabban kezelje az esetleges helyzeti kihívásokat.

Az Arena Mall további szolgáltatásai között három kiváló bankfiók is működik – a Raiffeisen Bank, az ERSTE Bank és az OTP Bank. Mindegyik bankfiliális rendelkezik pénzkiadó automatával, melyek az adott bankfiókokon kívül, különböző pontokon is elhelyezkednek a bevásárlóközpontban. Így bármikor hozzáférhet az ATM-ek szolgáltatásaihoz, kényelmesen és gyorsan.

Az Arena Mall még két további bank automatával is büszkélkedhet – a K&H Bank és az Unicredit is részt vesz a pénzkiadó automaták kínálatában, ezáltal még nagyobb választékot biztosítva a látogatóknak a pénzügyi tranzakcióikhoz.

Amennyiben információra van szüksége vagy kérdései merülnek fel, az Arena Mall kényelmi szolgáltatásainak részeként üzemelő információs pult segítségére áll. A pult üzemideje alatt (hétfőtől szombatig 10.00 és 21.00 óra között, vasárnap 10.00 és 19.00 óra között) bármikor számíthat teljes körű tájékoztatásra. Az ott dolgozó ügyfélszolgálati munkatársak örömmel segítenek minden olyan információval, amely segíthet a bevásárlóközpontban való eligazodásban vagy az elérhető szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben.