Kedvezménykód és Kupon válogatás

Alensa

Ingyenes kiszállítás az Alensa.hu oldalon

Az Alensa ingyenes kiszállítást biztosít 17.500 Ft feletti megrendelések esetén.

Többet a kedvezményről Érvényes: Visszavonásig 124x felhasznált
Érdekel

Az Alensa.hu azoknak, akik minőségi kontaktlencséket és kiegészítőket szeretnének kedvező áron beszerezni, kiváló választás. Az ügyfélcentrikus szemlélet és az eredeti termékek iránti elkötelezettség teszi a márkát kiemelkedővé a piacon. A vállalkozás kizárólag meghatalmazott gyártóktól szerez be kontaktlencséket, így a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy minőségi és eredeti termékeket kapnak.

Az Alensa.hu nem csupán egy online értékesítő platform, hanem egy egész márkahálózat része, amely már 2007 óta szolgálja ki az európai piacot. A márka gyorsan növekedett és bővült, és ma már több ezer elégedett ügyfelet és széles termékkínálatot kínál azoknak, akik kontaktlencséket és kapcsolódó termékeket keresnek.

Az óriási készlet és az ügyfélorientált hozzáállás révén az Alensa.hu képes gyorsan és hatékonyan teljesíteni a megrendeléseket. A több mint 500,000 doboz lencse raktáron tartása lehetővé teszi, hogy a megrendelések jelentős részét azon a napon feladják, amikor beérkeznek. A rendszeres felhasználóknak ez magabiztosságot adhat, hogy gyorsan és megbízhatóan juthatnak hozzá a szükséges lencsékhez.

Az Alensa.hu-nál nemcsak a gyorsaságra, hanem a minőségi szolgáltatásra is nagy hangsúlyt fektetnek. A több mint 100 fős személyzet mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek. A szolgáltatás minőségét az elégedett vásárlók száma is tükrözi, akiknek száma közelít a százezerhez. Az ügyfélszolgálati csapat személyre szabott és figyelmes segítséget nyújt, és mindig elérhető, hogy megválaszolja a kérdéseket vagy megoldja az esetleges problémákat.

A cég által forgalmazott termékek széles választékát tekintve, az Alensa.hu mindenféle kontaktlencsét és kiegészítőt kínál. Legyen szó napi, heti, vagy havi lencsékről, tórikus vagy multifokális lencsékről, színes lencsékről vagy éppen ápolószerekről, az ügyfelek könnyen megtalálják a számukra ideális termékeket. Emellett a választék kiterjed a szemápolási termékekre, szemüvegekre és napszemüvegekre is, így az Alensa.hu egy teljes körű szolgáltatást nyújt azoknak, akik szemük egészségét és kényelmét szem előtt tartva szeretnék vásárolni lencséiket.

Az Alensa.hu különlegessége abban rejlik, hogy csak online értékesít, ami jelentősen csökkenti az üzemeltetési költségeket. Ennek köszönhetően a vásárlók közvetlenül részesülnek a gyártói kedvezményekből és azokból a megtakarításokból, amelyeket az online értékesítés lehetővé tesz. Ezért az Alensa.hu kiváló minőségű termékeket kínál a megszokott áraknál jóval alacsonyabb áron.