Minden, amit szeretsz egy helyen.

Kasszasikerfilmek, merész történetek és felejthetetlen klasszikusok – ők tettek minket naggyá. Megtalálod mind az HBO Maxon.

Varázslatos szórakozás az egész család számára

Válogass a Warner Bros.-, HBO-, Max Originals-, DC- és Cartoon Network-produkciók és sok más ikonikus műsor közül. Most először együtt, egy helyen!

Amíg megtartod a havi előfizetésedet. Az HBO Maxot megvásárolhatod az HBOMax.com weboldalon és kiválasztott partnereinknél 2022. március 31-ig. A 33%-os kedvezmény az előfizetés teljes időtartama alatt érvényes, és csak a havi díjra vonatkozik, aminek az összege idővel változhat. A kedvezményes ár 1590 Ft (normál havi díj 2390 Ft). Az előfizetésedet bármikor lemondhatod.

Ide kattintva kaphatsz 33% Kedvezényt örökre

xbo max megérkezett

Mi az HBO Max?

Egy vadonatúj streamingélmény, egy online videótár, amely a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network legmenőbb címei mellett sok más műsort is elhoz neked. Most először együtt, egy helyen!

Hogyan fizethetek elő az HBO Maxra?

Regisztrálj az HBO Maxra itt, és 33%-os kedvezményt adunk a normál havi díjból, amely mindaddig él, amíg megtartod a havi előfizetésedet. Az ajánlat 2022. március 31-ig érvényes.

Mennyibe kerül?

Havi díja csak 2390 Ft. Ha havi előfizetőként regisztrálsz 2022. március 31-ig, akkor 33% kedvezményt kapsz mindaddig, amíg megtartod a havi előfizetésedet.

Milyen eszközökön streamelhetem?

Az HBO Maxot a következő eszközökről streamelheted: iPhone & iPad, Android rendszerű telefon & táblagép, Apple TV, Android TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, és Xbox One – a jövőben a sor folytatódni fog…

hbo max streaming

Az ajánlat 2022. március 8-tól 2022. március 31-ig érvényes (“Promóciós időszak”). Az ajánlat csak az automatikusan megújuló havi előfizetési csomagra vonatkozik. Az ajánlat a hbomax.com oldalon és bizonyos partnereken keresztül érhető el. Csak 18 éves vagy annál idősebb személyek fizethetnek elő . Az ajánlat személyenként csak egyszer és csak a Promóciós időszak alatt váltható be. Nem kombinálható más ajánlatokkal. Ha Ön jogosult ügyfél, és él a promóciós ajánlat előnyeivel, akkor harminchárom százalék (33%) kedvezményt kap az aktuálisan érvényes havi előfizetési árból mindaddig, amíg érvényes fizetési móddal fenntartja havi előfizetését.

Nézz szét további filmes kedvezményeink között Film kategória oldalunkon.