Ezen az oldalon gyűjtjük össze az ecipo.hu webáruházzal kapcsolatos összes kuponnapot, akciós hétvégét.

Weekend Deals

Ebben az évben is lesz újra Weekend Deals az ecipo webáruházban. 20-30% kedvezményel vásárolhatsz Calvin Klein , Jeans , Gino Rossi, Adidas, Puma, Guess termékeket az ecipo.hu weboldalon.

ecipo papucs és ecipo szandál,ecipő női

Let’s go Shopping

20-30% kedvezmény Adidas, Guess, Geox, Gino Rossi , New Balance papucsot, szandált, tamaris cipőt. Az ecipo saját szervezésű Let’s Go Shopping hétvégéje.

ecipo shopping

Vissza az iskolába (back to School) kampány

Back to school, vagy ahogy magyarul mondják, vissza az iskolába egy olyan időszak, ahol -20% kedvezményt adnak minden elköltött 12ezer forint után az Ecipő webáruházban. A kuponkód itt megtalálható, ameddig érvényes: Ecipo kuponok

Flash Deals az ecipo.hu oldalán

Évente többször promózza az Ecipő a Flash Deals kampányát. Ilyenkor -10% és -20% kedvezménnyel vásárolhatsz Tamaris cipőket, táskákat, szandálokat. Nike ,Tommy Hilfiger, Guess, Converse, Geox, Nike, Pepe Jeans, Gant, Ecco, Lacoste, New Balance termékek közül extra 10% kedvezmény biztosít az ecipo.hu webáruház.

Anyák napja az ecipőnél

Természetesen az anyák napja sem maradhat ki az Ecipő akciói közül. Akár -50% kedvezménnyel lehet vásárolni a megadott márkák közül. Kuponkódot megtalálod weboldalunkon itt: anyák napi ecipő kupon

Shopping Weekend

Az ecipő minden évben megtartja a Shopping Weekend néven ismert akciós hétvégéjét. Ekkor 20-30% kedvezménnyel vásárolhatsz újdonságok kategóriából. Tavaszi cipők, csizmák, papucsok

Ecipo akciók 20% kedvezmények

Ecipő Glamour Napok

Egyik év sem telhet el Glamour Napok nélkül. Az Ecipő webáruházban is -20% kedvezménnyel vásárolhatsz cipőt, táskát, szandált, ruhát, farmert, nadrágot, converse cipot. 2021-08-21-től Ecipő Glamour Napok.

Cikk frissítve: őrületes hajrá volt az ecipo glamour napok alatt. A Glamour Napi kuponnal -20%-kal olcsóbban lehetett megvenni közel 12 ezer terméket. Reméljük mindenki talált magának valamit 🙂

Mi az Ecipo.hu?

Az Ecipo.hu cipők, táskák és egyéb kiegészítők online értékesítésével foglalkozó cég, mely már több, mint 20 éve jelen van a piacon.

Miért éri meg az ecipőről rendelni?

Több, mint húsz éve jelen van a piacon, ezáltal nagy tapasztalattal rendelkeznek a cipőeladás terén. Minden korosztály és nem számára találhatók termékek a weboldalukon, korrekt áron, kiváló minőségben. Ha szereted a prémium kategóriás termékeket, böngéssz a „Prémium” fülre kattintva, itt férfi, női és gyerek cipőket, valamint kiegészítőket és táskákat találsz. Az ecipo.hu webáruház minden évben a vásárlás ünnepeire, azaz a black fiday-ra és a cyber Monday-re teljesen felkészül. Érdemes ezeken a napokon meglátogatni a kuponkódok.hu oldalát, mert megtalálod a legjobb kedvezményes ajánlatokat a black fiday és a ciber Monday alkalmából. Ha szeretnél ezekről az akciókról e-mailben tájékoztatást kapni, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj a legnagyobb kedvezményekről.
ecipo kuponok és kedvezmény kupon segítségével olcsóbban vásárolhatsz cipőt az ecipő.hu-n