Vidám Játék

Kupon – 10% kedvezmény teljes árú termék vásárlása esetén 10.000 Ft kosárérték felett a vidamjatek.hu oldalon

A kupon 10% kedvezmény igénybevételére jogosít 10....Bővebben

A kupon 10% kedvezmény igénybevételére jogosít 10.000 Ft kosárérték feletti teljes árú termékek vásárlása esetén. A kupon beváltható 2023. február 28-ig. Kevesebb

Érvényes: 1 hónap maradt 6x felhasznált
Vidám Játék

-10% kedvezmény minden Brik márkájú termék vásárlása esetén a vidamjatek.hu oldalon

-10% kedvezmény minden BRIK márkájú termék vásár...Bővebben

-10% kedvezmény minden BRIK márkájú termék vásárlása esetén a vidamjatek.hu oldalon. Kevesebb

Érvényes: 2 hét maradt 2x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Vidám Játék kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Vidám Játék webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Vidám Játék fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Vidám Játék kuponkódjairól, akcióiról
Vidám Játék üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az Vidám Játék online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok