Kupon -25% Black Friday kedvezmény a Sexes.hu-n

Látogass el a sexes.hu-ra és válogass 5000 termékünk között, majd tedd a kosaradba a termékeket és...Bővebben

Látogass el a sexes.hu-ra és válogass 5000 termékünk között, majd tedd a kosaradba a termékeket és a kuponkódunk segítségével vásárolj 25%-al olcsóbban.
Ne hagyd ki ezt a szuper ajánlatot! Vigyázz, le ne maradj, az ajánlat csak November 29.-ig érvényes. Kevesebb

Érvényes: 5 nap maradt

Ne maradj le sexes.hu kuponkódjairól, kedvezményeiről


sexes.hu üzletről bővebben


Használja a kedvezményes kupont az sexes.hu online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Hogyan használd fel sexes.hu üzlet kuponjait, kedvezményeit?

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás
Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni sexes.hu partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk sexes.hu partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok