Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kedvezményeink között ide kattintva

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

Kupon -10% kedvezmény bármelyik termékre a Velemvagy.hu oldalon
Érvényes: 2022-12-31
Bővebben

Az egyes eszközök nem csupán az élvezetet szolgálják, de az esztétikai élményt is növelik. Termékeink használatával garantált az intenzívebb élvezet kedvesed számára!

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

Bővebben az üzletről

Vízbázisú síkosítók

Drogériánkban különböző síkosítókat, masszázsolajokat- és gyertyákat, feromonos parfümöket és egyéb izgalom fokozására alkalmas termékeket kínálunk.

Ezek a termékek nem csupán helyileg fejtik ki hatásukat, de kiváló esztétikai élményt is nyújtanak, tehát vágynövelőként is remekül funkcionálnak. Lepje meg párját és töltsenek együtt egy felejthetetlen estét!

Segédeszközeink kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy kikerüljenek a hétköznapok unalmas egyhangúságából! Emellett segít felfedezni párjuk testét és kitapasztalni annak működését, ami a minőségi szexhez elengedhetetlen.

Eszközeink segítségével fokozható az együttlét öröme. Az egyes eszközök nem csupán az élvezetet szolgálják, de az esztétikai élményt is növelik. Termékeink használatával garantált az intenzívebb élvezet kedvesed számára!

Játék és ajándék

Ezen termékeink kiváló ajándékként szolgálhatnak párjuk és barátaik számára egyaránt.

A pajkos, humoros játékok segítenek felfedezni egymás testét, közelebb kerülhetnek egymáshoz partnerével, megismerkedhetnek egymás rejtett vágyaival, ami a minőségi együttlétekhez elengedhetetlen. A játékok nagy szerepet játszanak a gátlások feloldásában is.

Kínálatunkban nőknek és férfiaknak egyaránt megtalálja a megfelelő pajzán ajándékot.