Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a UgyisMegveszel.hu kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a UgyisMegveszel.hu webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van UgyisMegveszel.hu fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le UgyisMegveszel.hu kuponkódjairól, akcióiról
UgyisMegveszel.hu üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az UgyisMegveszel.hu online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-21% kedvezmény automata felkaros vérnyomásmérőre
Érvényes: 2021-02-10
Bővebben

Ez a felkaros vérnyomásmérő nagyon könnyen használható, mindössze egyetlen gombbal működtethető.
A mandzsettát automatikus felfújja, és leereszti.
A digitális LCD kijelző világosan mutatja a szisztolés nyomást, a diasztolés nyomást, pulzusszámot és a dátumot, időt.

2000 Ft kedvezmény minden rendelésből
Érvényes: 2019-11-30
Bővebben

Vásárlás során add meg a kuponkódot és -2000 Ft kedvezményt kapsz a rendelés végösszegéből.

1000 Ft kedvezmény minden rendelésből
Érvényes: 2019-11-28
Bővebben

Vásárlás során add meg a kuponkódot és -1000 Ft kedvezményt kapsz a rendelés végösszegéből.

UgyisMegveszel.hu – Ingyenes Szállítás
Érvényes: 2017-01-30
Bővebben

Ingyenes szállítás minden termékünkre, összeghatártól és terméktől függetlenül a https://ugyismegveszel.hu/ -n!
A kedvezmény csak 1 alkalommal használható fel. A kedvezmény igénybevételéhez csak kattints az url-re, és a rendszer a pénztár oldalon automatikusan levonja a szállítási költséget.