-10% kedvezmény dohányzás kiegészítő kellékekre a Trafikbox.hu oldalon

Új vásárlóként 10% kedvezményt kapsz a Trafikbox.hu dohányzás kiegészítő kellékek webáruházában. Vásárolj akár regisztráció NÉLKÜL, és...Bővebben

Új vásárlóként 10% kedvezményt kapsz a Trafikbox.hu dohányzás kiegészítő kellékek webáruházában.
Vásárolj akár regisztráció NÉLKÜL, és használd fel a kuponkódot a rendelés végén. Kevesebb

Érvényes: 11 hónap maradt

Ne maradj le Trafikbox kuponkódjairól, kedvezményeiről


Trafikbox üzletről bővebben


Használja a kedvezményes kupont az Trafikbox online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Hogyan használd fel Trafikbox üzlet kuponjait, kedvezményeit?

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás
Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni Trafikbox partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk Trafikbox partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok