Re-Wear Fenntarthatóan aktív

Kupon -20% kedvezmény Minden termékre a Re-wear.hu oldalon

Újrahasznosított anyagból készült finess nadrágja...Bővebben

Újrahasznosított anyagból készült finess nadrágjainkat és sport trikóinkat 20% – os kedvezménnyel vásárolhatod meg. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-14 91x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Re-Wear Fenntarthatóan aktív kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Re-Wear Fenntarthatóan aktív webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Re-Wear Fenntarthatóan aktív fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Re-Wear Fenntarthatóan aktív kuponkódjairól, akcióiról
Re-Wear Fenntarthatóan aktív üzletről bővebben

Cégünk 2021-ben indult családi vállalkozásként. Magánéletünkben is közel áll hozzánk a sport és a környezettudatosság, ezért igyekszünk cégünk termékpalettáját is ennek megfelelően alakítani.

 

A fenntarthatóság a RE-WEAR fő mozgatóereje. Célunk, hogy kiemelkedjünk a sportruházat területén igényes és minőségi termékeinkkel, mindezt egy fenntarthatóbb jövő jegyében.

 

Hatalmas erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy hitvallásunknak megfelelő minőségű termékeket forgalmazzunk. Szüntelenül dolgozunk azon, hogy felkutassuk azokat a gyártókat, akik hasonlóképpen gondolkoznak mind a jelenről, mind a jövőről, mint Mi. Beszállítóinknak rendelkezniük kell különböző tanúsítványokkal, melyek az újrahasznosított-, fenntartható anyag valódiságát és a megfelelő munkakörülményeket igazolják.

 

Folyamatosan fejlődünk és bővülünk, viszont nem szeretnénk, hogy a kapkodás a minőség rovására menjen. Törekszünk arra, hogy termékeink minél nagyobb százalékban tartalmazzanak újrahasznosított anyagot, nem veszítve a minőségéből és kényelmességéből. Jelenleg nem rendelkezünk sokfajta termékkel, de igencsak válogatósak vagyunk beszállítóinkat tekintve.  smiley

 

 

Szívből reméljük, hogy elégedett leszel termékeinkkel és Te is visszatérő vásárlónk leszel.


Használja a kedvezményes kupont az Re-Wear Fenntarthatóan aktív online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok