Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Cégünk 2021-ben indult családi vállalkozásként. Magánéletünkben is közel áll hozzánk a sport és a környezettudatosság, ezért igyekszünk cégünk termékpalettáját is ennek megfelelően alakítani.

 

A fenntarthatóság a RE-WEAR fő mozgatóereje. Célunk, hogy kiemelkedjünk a sportruházat területén igényes és minőségi termékeinkkel, mindezt egy fenntarthatóbb jövő jegyében.

 

Hatalmas erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy hitvallásunknak megfelelő minőségű termékeket forgalmazzunk. Szüntelenül dolgozunk azon, hogy felkutassuk azokat a gyártókat, akik hasonlóképpen gondolkoznak mind a jelenről, mind a jövőről, mint Mi. Beszállítóinknak rendelkezniük kell különböző tanúsítványokkal, melyek az újrahasznosított-, fenntartható anyag valódiságát és a megfelelő munkakörülményeket igazolják.

 

Folyamatosan fejlődünk és bővülünk, viszont nem szeretnénk, hogy a kapkodás a minőség rovására menjen. Törekszünk arra, hogy termékeink minél nagyobb százalékban tartalmazzanak újrahasznosított anyagot, nem veszítve a minőségéből és kényelmességéből. Jelenleg nem rendelkezünk sokfajta termékkel, de igencsak válogatósak vagyunk beszállítóinkat tekintve.  smiley

 

 

Szívből reméljük, hogy elégedett leszel termékeinkkel és Te is visszatérő vásárlónk leszel.