Kedvezménykód és Kupon válogatás

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Havita multivitaminok

 

Magas hatóanyag-tartalmú multivitaminok felnőttek számára a testi és szellemi egészség megőrzéséért! Nézz szét a Havita webáruházban és szerezd be saját havi adagodat még ma!

 

Miben különlegesek a HAVITA termékei?

Szakértők bevonásával állítottunk össze egy olyan multivitamin családot, ami a piaci átlagnál optimálisabb hatóanyagtartalommal rendelkezik, emellett a praktikus kiszerelésnek köszönhetően válogatás nélkül könnyedén, bárhová magunkkal vihetjük.

Az 5 csomag létrehozásával arra törekedtünk, hogy minél több ember megtalálhassa köztük a számára ideálisat.

Ezt kiegészítve hoztuk létre ingyenes szolgáltatásunkat, mellyel személyre szabottan segítünk választani mindenkinek, aki még bizonytalan abban, milyen vitaminokra van szüksége.

 

  • Márka

Egy magas minőségű, magyar gyártású vitamincsalád kifejlesztése volt a célunk, hogy termékeink felhasználóit energiával lássuk el a mindennapokban, csökkentve a betegség kialakulásának kockázatát.

Ez mára már nem csak egy álom, megvalósítottuk a www.havitamin.hu-t, ahol a fejlesztés során a vásárlók problémáira kerestük a megoldást.

  • Innováció

Rengetegféle vitaminos doboz hever az asztalomon, melyek közül mindig, hol az egyik, hol a másik fogy el…Nem is tudom pontosan, milyen kiegészítőkre van szüksége a szervezetemnek…

Felfigyeltünk ezekre a problémákra, hogy nem elég általános vitaminokat forgalmazni, általános kiszerelésben, ha valódi megoldást szeretnénk nyújtani. Ezért gondosan összeállítottunk 5 különböző, OGYÉI engedéllyel rendelkező vitaminkészítményt.

Minden dobozban 31 kicsi, de komplex csomag található és minden csomagban a legfontosabb vitaminok kapnak helyet, melyek egy-egy napra elegendőek. Fejlesztéseinknek köszönhetően termékkínálatunk a jövőben is permanensen bővül, a magyarországi és nemzetközi igényeket is szem előtt tartva.