Hogyan segít neked a Kuponkódok.hu?

Sok webáruház használja a kuponokat arra, hogy különféle kedvezményeket nyújtson a látogatóknak, így ösztönözve őket a vásárlásra. Oldalunkat olyan internetezők látogatják, akik vásárlási szándékkal érkeznek hozzánk és döntés előtt állnak. Az Ő döntésüket az árak, kedvezmények irányítják, gondolj csak az árösszehasonlító oldalakra. Weboldalunkon való megjelenéshez elegendő egy Kuponkód vagy egy promóciós link megadása, ami nem igényel semmilyen befektetést, már egy 5%-os kedvezménnyel előnyöd lehet a konkurenciával szemben. Emellett egy adott vásárló megismeri webáruházad, üzleted és visszatérő vásárló lehet belőle. A kuponkód leggyakrabban ingyenes szállítást vagy valamilyen százalékos kedvezményt takar. Ezt általában a kosárban, vagy a pénztárfolyamat során kell beváltania a látogatónak.

7 éve szolgáltatunk ingyenes megjelenést Magyarországon, ezidő alatt teljes mértékben optimalizáltuk oldalunkat a felhasználók igényeire szabva. Több, mint 140.000 felhasználó látogat el hozzánk havonta, hírlevél olvasóink száma túllépte a 10.000-et valamint aktívan jelen vagyunk a Facebook-on is.

Mennyibe fog ez kerülni?

Mi nem számítunk fel semmilyen díjat, sem csatlakozási díjat sem jutalékot sem havidíjat. Tehát, teljesen ingyenes a kedvezmények megjelenítése.

Mire van szükségem, hogy megjelenjen kedvezményem az oldalon

Töltsd ki az adatlapot a kedvezmény részleteivel és küld el nekünk. Egy rövid ellenőrzés után jóváhagyjuk és megjelenik az oldalon.

Ide kattintva oszthatod meg webáruházad, üzleted kedvezményét