Nem szeretnéd, hogy a kuponőrültekből a te üzleted kimaradjon?

Miért előnyös neked, mint webáruház tulajdonosnak?

A mi előnyünk, a Te előnyöd. Oldalunkat olyan internetezők látogatják, akik vásárlási szándékkal érkeznek hozzánk és döntés előtt állnak. Az Ő döntésüket az árak, kedvezmények irányítják, gondolj csak az árösszehasonlító oldalakra. Oldalunkon való megjelenéssel tehát egy már elég jól szűrt vásárlói csoportot érhetsz el. Nem kell energiát, pénzt és időt töltened a saját kupon hirdetésével. Mi megtesszük helyetted.

Hogyan segít neked a Kuponkódok.hu?

Küldj be kuponokat, akciós linkeket, amelyek felhasználhatóak a webáruházadban és egy rövid ellenőrzés után megjelenítjük oldalunkon. A beküldött kuponnal egyidőben létrejön partneri aloldalad, ahol további kedvezményeket, kuponokat küldhetsz be.

Sok webáruház használja a kuponokat arra, hogy különféle kedvezményeket nyújtson a látogatóknak, így ösztönözve őket a vásárlásra.
Egy kuponkampány hamar megtérül, mivel nem kell energiát, pénzt és időt töltened a saját kupon hirdetésével. Mi megtesszük helyetted.

Mennyibe fog ez kerülni?

Mi nem számítunk fel semmilyen díjat, sem csatlakozási díjat sem jutalékot sem havidíjat. Tehát, teljesen ingyenes a kedvezmények megjelenítése.

Weboldalunkon való megjelenéshez elegendő egy Kuponkód vagy egy promóciós link megadása, ami nem igényel semmilyen befektetést, már egy 5%-os kedvezménnyel előnyöd lehet a konkurenciával szemben. Emellett egy adott vásárló megismeri webáruházad, üzleted és visszatérő vásárló lehet belőle.

Több, mint 7 éve szolgáljuk ki weboldalunkra látogatókat, ezidő alatt folyamatosan optimalizáltuk oldalunkat, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk mind partnereinket mind az idelátogatóknak.

Mire van szükségem, hogy megjelenjek az oldalon

Küldj be kuponokat, akciós linkeket, amelyek felhasználhatóak a webáruházadban és egy rövid ellenőrzés után megjelenítjük oldalunkon.

Nincs még webáruházad? Nyiss UNAS webáruházat 10% kedvezménnyel