Egy cool márka képviselője vagy, aki új felületek után kutat? A Kuponkodok.hu soha nem látott lehetőséget nyújt Neked!

Nem akarsz lemaradni a legtrendibb értékesítési csatornáról? Új vásárlókat szeretnél bevonzani? Nem szeretnéd, hogy a kuponőrültekből a te üzleted kimaradjon?

Hogyan segít neked a Kuponkódok.hu?

Sok webáruház használja a kuponokat arra, hogy különféle kedvezményeket nyújtson a látogatóknak, így ösztönözve őket a vásárlásra.
Egy kuponkampány hamar megtérül, mivel nem kell energiát, pénzt és időt töltened a saját kupon hirdetésével. Mi megtesszük helyetted.

Weboldalunkon való megjelenéshez elegendő egy Kuponkód vagy egy promóciós link megadása, ami nem igényel semmilyen befektetést, már egy 5%-os kedvezménnyel előnyöd lehet a konkurenciával szemben. Emellett egy adott vásárló megismeri webáruházad, üzleted és visszatérő vásárló lehet belőle.

Nagy előnyünk, hogy oldalunkat olyan internetezők látogatják, akik vásárlási szándékkal érkeznek hozzánk és döntés előtt állnak. Az Ő döntésüket az árak, kedvezmények irányítják, gondolj csak az árösszehasonlító oldalakra.
Több, mint 7 éve szolgáljuk ki weboldalunkra látogatókat, ezidő alatt folyamatosan optimalizáltuk oldalunkat, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk mind partnereinket mind az idelátogatóknak.

Mennyibe fog ez kerülni?

Mi nem számítunk fel semmilyen díjat, sem csatlakozási díjat sem jutalékot sem havidíjat. Tehát, teljesen ingyenes a kedvezmények megjelenítése.

Mire van szükségem, hogy megjelenjek az oldalon

Töltsd ki az alábbi adatlapot és küld el nekünk. Rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot.