Hogyan használd a kuponokat

Kedves felhasználónk! Ezen az oldalon igyekszünk választ adni gyakran felmerülő kérdésekre. Reméljük, minden kérdésedre választ találsz, ha mégsem, akkor itt elküldheted nekünk kérdésed: Üzenj nekünk itt

Mi az a kupon, kuponkód?

Mi az a kupon kedvezmény

A kuponkódok ingyenesek, nem kell fizetnünk értük. Kuponkódnak nevezik a betűkből számokból álló szöveget, melyek kedvezményes árat biztosítanak partnerünk webáruházából való rendeléskor.

A kuponkódok vagy más néven kedvezménykódokat megtalálod weboldalunkon a főoldalon listázva vagy kupon kategóriák oldalunkon, ahol tematikusan szétválogattuk neked a legjobb kedvezményeket, kuponkódokat.

Hogyan tudom beváltani?

Hogyan használd fel a kuponkódot

  1. 1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás

    Ha megtaláltad a megfelelő kuponkódot, kattints a “Kód mutatása” feliratú gombra ezután a kód megjelenik a képernyőn.

  2. 2. Kuponkód másolása

    A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a “Kód másolás” gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

  3. 3. Kupon felhasználása

    Kattints a “Tovább az üzletbe” feliratú gombra. Ekkor átirányítunk partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Ennyi kupont és kedvezményt találsz oldalunkon
3 124 Ennyi kupont és kedvezményt találsz oldalunkon
Ennyi webáruház és partner választott minket
721 Ennyi partnernek segítünk
Ennyien spórolnak segítségünkkel
18 000+ Ennyien spórolnak segítségünkkel
Weboldalunk teljesen mobilra optimalizált
Mobilon Bárhol vagy, mobilon is eléred a legjobb kuponokat