Legyél Partnerünk!

Kiknek nyújtunk segítséget eladásaik növelésében?

Webáruházaknak, üzleteknek, kávézóknak, biciklis boltoknak, tulajdonképpen bárkinek, aki értékesít valamilyen terméket vagy szolgáltatást nem csak az interneten, hanem azon kívül is.

Hogyan segít neked a Kuponkódok.hu?

Oldalunkat olyan internetezők látogatják, akik vásárlási szándékkal érkeznek hozzánk és döntés előtt állnak. Az Ő döntésüket az árak, kedvezmények irányítják, gondolj csak az árösszehasonlító oldalakra. Egy Kuponkód előnye számodra, hogy nem igényel semmilyen befektetést, már egy 5%-os kedvezménnyel előnyöd lehet a konkurenciával szemben. Emellett egy adott vásárló megismeri webáruházad, üzleted és visszatérő vásárló lehet belőle. 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mire van szükségem, hogy csatlakozzak: töltsd ki a Partner regisztrációs adatlapot és már igénybe is veheted szolgáltatásunkat.


Mennyibe fog nekem ez kerülni: mi nem számítunk fel semmilyen díjat, sem csatlakozási díjat sem jutalékot sem havidíjat.


Milyen gyakran kell foglalkozom a feltöltött kedvezményekkel: elég egyszer feltöltened kuponkódod, kedvezményed. Ha lejárt egy kedvezméyned, akkor email formájában fogunk értesíteni. Ekkor elegendő újra aktiválnod a kedvezményt és rövid időn belül megjelenik a kuponkódok.hu oldalán.

 

Rólunk mondták

"Meg kell mondanom őszintén, hogy gratulálok az oldalukhoz! Nagyon egyszerűen van összerakva, ami kellemessé és gyorssá teszi a hirdetés menetét. Sok sikert kívánok Önöknek a jövőben!" (P. Dávid)

 

Partner regisztráció

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.