Zivada

Akár 46-80 % kedvezmény parfümökre a Zivada.hu oldalon

Akció változatos kedvezmények a Zivada.hu oldalon
Érvényes: 2023-02-05 1x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Zivada kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Zivada webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Zivada fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Zivada kuponkódjairól, akcióiról
Zivada üzletről bővebben

Miért vásároljon nálunk
Pénz-visszafizetési garancia – 30 nap a visszaküldésre
Mivel mi jótállunk a termékeinkért, a bontatlan áruk visszaküldésére a szokásosnál hosszabb határidőt kínálunk ügyfeleinknek. A szerződéstől 30 napig lehet elállni, mégpedig indoklás nélkül.

A szerződéstől való elálláshoz használhatja ezt a nyomtatványt. Több információt az üzletszabályzatunkban talál.

Csak eredeti termékek
A összes általunk kínált terméket csak tanúsított szállítóktól vásároljuk. Ezzel minden lehetőségét kizárjuk annak, hogy rosszabb minőségű, vagy kétes eredetű árut tároljunk be. A kínálatunkban szereplő parfümök tehát a klasszikus üzleteket is ellátó beszállítóktól származnak.

A klasszikus parfümériáktól eltérően minimális árréssel dolgozunk és ráadásul nem kell drága bérleti díjakat fizetnünk a bevásárlóközpontokban. A klasszikus üzletekkel ellentétben több termékkel dolgozunk és a nagyobb mennyiség vásárlásának köszönhetően alacsonyabb beszerzési árakat tudunk elérni.

Villámgyors kiszállítás
A tételeket a megrendelést követő 24 órán belül összekészítjük, becsomagoljuk és kiszállítjuk. Azoknál az áruknál, amelyek a külső raktárunkban találhatók, a megrendeléstől számított 48 órán belül garantáljuk a kiszállítást. Minden terméket gondosan buborékfóliába csomagolunk, és kibéleljük a dobozt, hogy az áruk rendben érkezzenek meg Önhöz.


Használja a kedvezményes kupont az Zivada online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok