Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Vivamax kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Vivamax webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Vivamax fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Vivamax kuponkódjairól, akcióiról
Vivamax üzletről bővebben

Gyártói háttér
A Vivamax termékek Magyarországon, Európában, és a Távol-Keleten készülnek. Minden gyártó helyen szigorú minőség-ellenőrzés biztosítja termékeink kiemelkedő minőségét.

Célunk, hogy a Vivamax márkát választók a lehető legjobb ár-érték arányú, korszerű termékekhez jussanak, melyeket megelégedéssel használnak hosszú időn keresztül.

Természetesen minden Vivamax termék egységes külső megjelenésű, magyar nyelvű csomagolásban kerül az üzletek polcaira annak érdekében, hogy vásárlóink már a dobozokról értesülhessenek a számukra fontos információkról.

A márka saját magyarországi szervize további biztosítékot jelent a termékek lehető leghosszabb élettartamára.

Vivamax – Otthon az egészségben!
A márka szlogenjét látva joggal vetődhet fel a kérdés: miért gondoljuk, hogy „otthon vagyunk az egészségben?”.

Nos, a Vivamax márka megalapítása óta eltelt több, mint 20 esztendőben minden energiánkat az egészségmegőrzés szakma megismerésére, a fejlődés nyomon követésére, esetenként a termékfejlesztésekben történő aktív részvételre fordítottuk.

Vállalkozásunk indításakor Magyarországon ez a terület még gyerekcipőben járt, így elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag együtt nőttünk fel a hazai egészségmegőrző piaccal. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsők között a Vivamax kínálatában találkozhattak masszázsülésekkel, egyes alakformáló és fitness eszközökkel, mágneses ízületi szorítókkal és elektro-akupunktúrás készülékkel is.

2009 óta készítjük viszonteladóink és vásárlóink számára a rendszeresen megjelenő Vivamax akciós kiadványt, melynek köszönhetően a Vivamax választék immár az Ön postaládájába is eljuthat! Örömünkre szolgál, hogy a kiadványnak, illetve a Vivamax termékek egyre nagyobb ismertségének köszönhetően vásárlóinktól is számos visszajelzést kapunk, ily módon Önök is aktív részesei a márka, illetve a választék fejlesztésének.

Mindezek alapján büszkén – és nem mellékesen reméljük, hogy hitelesen is – használjuk a szlogent: Vivamax – Otthon az egészségben!


Használja a kedvezményes kupont az Vivamax online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon – 20% kedvezmény Vivamax márkájú termékből
Érvényes: 2022-12-19
Bővebben

Szeretnénk törzsvásárlóinkat meglepni és számukra megkönnyíteni a karácsonyi ajándékok beszerzését. Ezért készítettünk egy kuponkódot, ami a 20% kedvezményt biztosít a teljes árból Vivamax márkájú termékek vásárlása esetén!
Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.