Kuponok és Akciók

Összes 0 Kuponkódok 6 Akciók 3
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kupon és kuponkód között ide kattintva

Utazásokra, azon belül is csomagajánlatokra szakosodott csapat vagyunk, így küldetésünk, hogy minden vásárlónknak felhőtlen kikapcsolódásban legyen része a segítségünkkel. 2014-es alapításunk óta már több mint 800 000 elégedett ügyfél utazásáról gondoskodtunk. A kínálatunkban 9 ország legjobb szállásajánlataiból válogathatsz, amelyeket egytől egyig könnyen elérhetsz autóval vagy tömegközlekedéssel. Szívesen pihennél egyet belföldön, Szlovákiában, Ausztriában vagy éppen Horvátországban? Akkor a lehető legjobb helyen jársz!

Ajánlataink összeállításánál különösen odafigyelünk a lehető legjobb ár/érték arányra, a wellness lehetőségek meglétére és a hosszú érvényességi időre. Továbbá nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a kínálatunkban megjelenő szállások minőségének biztosítására, ezért ellenőrizzük azokat személyesen. A mi benyomásaink és szolgáltatásokkal való elégedettségünk biztosíthatja, hogy neked sem lesz csalódásban részed, ha a szállásra szóló ajánlatunkat választod.

Hogyan foglalhatsz a Travelking.hu-n?

Az általunk kínált utalványok esetében kétféle lehetőségből is választhatsz. Foglalhatsz online egy általad választott időpontra vagy dönthetsz úgy is, hogy utalványod a megadott érvényességi időn belül használod fel. Az online időpontfoglalással való vásárlást akkor ajánljuk igazán, ha tudod pontosan mikor szeretnél utazni, de szeretnéd a csomagajánlatok minden előnyét kiélvezni. Az időpont foglalása nélküli vásárlás pedig tökéletes válsztás lehet, ha még nem vagy biztos abban mikor utaznál, vagy ajándékba szánod valakinek az utalványt.

Hogyan válthatod be a kuponkódokat?

A kuponok beváltása nagyon egyszerű. A számodra tetsző utalvány és foglalási mód (online időpontfoglalással vagy időpont foglalása nélkül) kiválasztását követően a kosaradban válaszd ki a “Van ajándékutalványom/ kedvezményre jogosító kódom” lehetőséget. Add meg a kuponkódot és kattints a “Kedvezmény beváltása” gombra. Már kész is vagyunk! A kedvezmény automatikusan levonásra került a vásárlásod végösszegéből.

travelking.hu kupon beváltás módja