Hirdetés

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kedvezményeink között ide kattintva

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

Cremesso 20% kedvezmény
Érvényes: 2020-05-17
Bővebben

A kedvezmény kiegészítőkre, tartozékokra, karbantartási termékekre, továbbá akciós termékekre nem vonatkozik, más kedvezménnyel nem összevonható, a kupon készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, egy kuponnal azonban egyszerre több készülék is megvásárolható. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki.

Dyson 20% kedvezmény
Érvényes: 2020-05-17
Bővebben

A kuponkód megadásával a Dyson készülékek vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítanak a vásárlás teljes összegéből. A kedvezmény kiegészítőkre, tartozékokra, karbantartási termékekre, továbbá akciós termékekre nem vonatkozik, más kedvezménnyel nem összevonható, a kupon készpénzre nem váltható, Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon
használható fel, egy kuponnal több készülék is megvásárolható. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálnak ki.

Jura 20% kedvezmény
Érvényes: 2020-05-17
Bővebben

A kuponkód megadásával a Jura készülékek vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk a vásárlás teljes összegéből.
Az akció a www.premiumshop24.hu oldalon vásárolt készülékekre érvényes, a 2020. május 14–17. közötti időtartamban. A kedvezmény kiegészítőkre, tartozékokra, karbantartási termékekre, továbbá akciós termékekre nem vonatkozik, más kedvezménnyel nem összevonható, a kupon készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, egy kuponnal azonban egyszerre több készülék is megvásárolható. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki.

Liebherr 20% kedvezmény
Érvényes: 2020-05-17
Bővebben

A kuponkód megadásával a Liebherr készülékek vásárlása esetén 20% kedvezményt biztosítunk a vásárlás teljes összegéből. Az akció a www.premiumshop24.hu oldalon vásárolt készülékekre érvényes, a 2020. május 14–17. közötti időtartamban.A kedvezmény kiegészítőkre, tartozékokra, karbantartási termékekre, továbbá akciós termékekre nem vonatkozik, más kedvezménnyel nem összevonható, a kupon készpénzre nem váltható, egy vásárlás alkalmával csak egy kupon használható fel, egy kuponnal azonban egyszerre több készülék is megvásárolható. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki.

Bővebben az üzletről