Kuponok és Akciók

Összes 2 Kuponkódok 6 Akciók 3
Lelosi

Akció akár – 38% ‘outlet’ árak a Lelosi.hu oldalon

Akció akár - 38% 'outler' árak a Lelosi.hu oldalon

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 39x felhasznált

-38%

Érdekel
Lelosi

Kupon -35% minden második termékre a Lelosi.hu oldalon

Kupon 2-t fizet 3-at kap a Lelosi.hu oldalon. Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.

Többet a kedvezményről 🕐 Érvényes: Visszavonásig 🏷️ 65x felhasznált

-35%

Kód mutatása ..SI35

A titok az anyagban rejlik
Tökéletesség talán nem létezik, de mi a LELOSI-nál igen közel jutottunk hozzá. Termékeinket a puha anyag, a kényelem és a kiemelt tartósság különbözteti meg. A LELOSI szövetszálak kifejlesztésekor arra törekedtünk, hogy a lehető legjobban megközelítsük az organikus selyem érzetét. A lágy, de extrémen tartós szövetszálakat arra terveztük, hogy a szövet úgy simuljon rád, akár a második bőröd, az anyag pehelykönnyűsége pedig lehetővé teszi, hogy fesztelenül mozogj.

A LELOSI szövetszálainak tervezésekor a természetes anyagok rekonstruálására törekedtünk és arra, hogy a selyem erejét, lágyságát és puhaságát kombináljuk a kiemelkedő tartóssággal és rugalmassággal, melyek együttesen járulnak hozzá a fenntartható felhasználáshoz. Az innovatív hártyaszerű anyag légáteresztő és elnyeli a nedvességet, így hosszantartó kényelmet biztosít számos helyzetben. A sorozatos fejlesztéseknek és a használókkal végzett teszteknek köszönhetően a folyamat azon szakaszába léptünk, amelyben készen állunk arra, hogy az anyagunkat az egész világ megismerje. Exkluzív kényelmet kínálunk vásárlóinknak, akik csakis a legjobbra vágynak.

Egy innovatív gondolkodásmód az anyagokról
Hiszünk abban, hogy a modern fejlesztéseknek köszönhetően a természetes szövetszálak rekonstrukciója felválthatja a selyemszálakat, emellett fejleszteni és erősíteni is tudjuk őket technológiai eljárások révén. Ahogyan a világ legelismertebb mesterszakácsai alkotják meg a saját fűszerkeverékeiket, úgy alakítjuk ki mi is azt az anyagösszetételt, amely egyedi elemek kombinációjával biztosít fenséges kényelmet. Így hoztuk létre a legpuhább, legerősebb és ugyanakor legkényelmesebb anyagot, amely a ruhagyártási folyamataink alapját képezi.

Amikor a kényelem válik a stílusoddá
A jólét egyik fontos eleme a jó megjelenés, ezért teret adtunk a kiemelkedő ötletekkel rendelkező kreatív divattervezőknek is. Az egyedi designok és a LELOSI szövetszálak felülmúlhatatlan tökéletessége garantálja a legjobb élményt, amelyet újra és újra visszaigazolnak elégedett vásárlóink tömegei. Modellejinket korlátozott mennyiségben és a minőségre hangsúlyt fektetve gyártjuk le.