HBO Max legújabb akciója
Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

*Az ajánlat 2022. március 8-tól 2022. március 31-ig érvényes (“Promóciós időszak”). Az ajánlat csak az automatikusan megújuló havi HBO Max előfizetési csomagra vonatkozik. Az ajánlat a hbomax.com oldalon és bizonyos partnereken keresztül érhető el. Csak 18 éves vagy annál idősebb személyek fizethetnek elő az HBO Max-ra. Az ajánlat személyenként csak egyszer és csak a Promóciós időszak alatt váltható be. Nem kombinálható más HBO Max ajánlatokkal. Ha Ön jogosult ügyfél, és él a promóciós ajánlat előnyeivel, akkor harminchárom százalék (33%) kedvezményt kap az aktuálisan érvényes havi előfizetési árból mindaddig, amíg érvényes fizetési móddal fenntartja havi előfizetését. HA BÁRMIKOR LEMONDJA ELŐFIZETÉSÉT, MEGVÁLTOZTATJA ELŐFIZETÉSÉT, HA MÁR NEM RENDELKEZIK ÉRVÉNYES FIZETÉSI MÓDDAL, VAGY HA MÁR NEM FELEL MEG A HBO MAX FELTÉTELEINEK, AKKOR ELVESZÍTI A PROMÓCIÓS AJÁNLAT ELŐNYEIT.

Ne maradj le HBO Max kuponkódjairól, akcióiról
HBO Max üzletről bővebben

Varázslatos szórakozás az egész család számára

Válogass a Warner Bros.-, HBO-, Max Originals-, DC- és Cartoon Network-produkciók és sok más ikonikus műsor közül. Most először együtt, egy helyen!

A következő eszközökről használhatod az HBO Max szolgáltatásait

Tévé
Apple TV
Android TV
Chromecast
Samsung TV
LG
computer
Számítógép
Chrome OS
MacOS
Windows PC
game console
Konzolgépek
PS5
PS4
Xbox Series X|S
Xbox One
mobile and tablet
Mobiltelefon & tablet
iPhone & iPad
Androidos telefonok & táblagépek

 

*Amíg megtartod a havi előfizetésedet. Az HBO Maxot megvásárolhatod az HBOMax.com weboldalon és kiválasztott partnereinknél 2022. március 31-ig. A 33%-os kedvezmény az előfizetés teljes időtartama alatt érvényes, és csak a havi díjra vonatkozik, aminek az összege idővel változhat. A kedvezményes ár 1590 Ft (normál havi díj 2390 Ft). Az előfizetésedet bármikor lemondhatod.


Használja a kedvezményes kupont az HBO Max online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-33% élethosszig tartó előfizetés az HBO Max-nál
Érvényes: 2022-04-01
Bővebben

Induló ajánlat – 33% élethosszig tartó kedvezmény az HBO Max-ból 2022. március 31-ig. HBO MAX partnerprogram Az HBO Max-ról Az HBO Max egy prémium video on demand előfizetési szolgáltatás (SVOD), amely világhírű tévéműsorok teljes évadát kínálja előfizetőinek: A Trónok harca, A Sopranos vagy a Szex a városban olyan modern klasszikusokig, mint az Eufória és a Succession. Emellett az HBO Max más stúdiók premierfilmjeit és filmválogatást is kínál, nemcsak hollywoodi produkciókat, hanem nemzetközi, helyi és független stúdiók által készített filmeket is.