Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Gyurmavilág kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Gyurmavilág webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Gyurmavilág fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Gyurmavilág kuponkódjairól, akcióiról
Gyurmavilág üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az Gyurmavilág online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-50% kedvezmény + 1 fizet 2 kap akció (kettő együtt)
Érvényes: 2021-04-04
Bővebben

Óriás gyurma csomag 2,8 kg /10 színes vásárlása esetén TA50 kuponkód megadásakor -50% kedvezményt ad a rendszer a teljes árból és a TA50 kuponkód használata esetén az Óriás gyurma csomagra ezen felül 1 fizet 2 kap akció is élesedik!

-30% és 1 fizet 2 kap akció egyben
Érvényes: 2021-01-24
Bővebben

Minden gyurma csomag -30% kedvezménnyel vásárolható és minden gyurmacsomagra 1 fizet 2 kap akció érvényes!
A két akció egyben vehető igénybe a TA30 kuponkód használatával.

Gyurmavilág Óriás gyurma csomag -70% kedvezménnyel
Érvényes: 2020-12-06
Bővebben

Óriás gyurma csomagot – 70% kedvezménnyel vásárolhatsz webshopunkban. 10 szín összesen 2.8 kg gyurmát tartalmaz a csomag. Fejleszd gyermeked játékosan és engedd, hogy szabadon szárnyaljon a fantáziája!