Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a GoodOffer24 kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a GoodOffer24 webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van GoodOffer24 fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le GoodOffer24 kuponkódjairól, akcióiról
GoodOffer24 üzletről bővebben

Használja a kedvezményes kupont az GoodOffer24 online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

25% kedvezmény Windows 10-re és Office 2016-ra
Érvényes: 2019-10-31
Bővebben

Az XAUTUMN25 kuponnal 25% kedvezményt kaptok az alábbi termékekre. Akár csomagban is megvásárolhatjátok a Windows 10 és Office 2016 párost, így sokkal olcsóbban juthattok hozzájuk.

30% kedvezmény office 2019 csomagra
Érvényes: 2019-10-31
Bővebben

Ha a legújabb Office programcsomagra van szükségetek akkor 30% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg az XLOFF30 kuponnal, ráadásul ebben az esetben is lehetőségetek van Windows 10-zel együtt megkaparintani, ahogyan az előbbi esetben, úgy itt is nagyobb kedvezménnyel.