Epapucs.hu

Kupon -10% kedvezmény első vásárláshoz az Epapucs.hu oldalon

A kuponkód felhasználható minden teljes árú termé...Bővebben

A kuponkód felhasználható minden teljes árú termék megvásárlásánál az első megrendelés alkalmával.
A kupon leértékelt termékekre nem érvényes. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-13 85x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Epapucs.hu kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Epapucs.hu webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Epapucs.hu fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Epapucs.hu kuponkódjairól, akcióiról
Epapucs.hu üzletről bővebben

A történet 1899-ben, Chicagóban kezdődik.
A 17 éves William, egy kényelmes
lábbelikre szakosodott kis cipőboltba
szegődött dolgozni. William Scholl a láb jólétének kutatásának szentelte életét.

A háború utáni években az emberek egyre inkább tudatosult az aktív életmód előnyei, de a rendszeres testmozgás időigényes és gyakran unalmas volt. Scholl bemutatta híres papucsát, amit úgy tervezték, hogy minden lépésnél tónusba hozza viselője lábát. Gyorsan a Swinging Sixties ikonjává vált, és ma is elérhető.

Értékeink a szaktudáson és a hagyományokon alapulnak. Ez iránti elkötelezettséget olyan innovációk és szabadalmaztatott technológiák tükrözik, mint a Gelactiv, a Bioprint, a Memory Cushion vagy a Scholl Biomechanics.

A jólét maximalizálásra törekvés célja a cipőkészítés határainak kitolása, kiváló kialakítást, minőséget, stílust és tartósságot nyújthasson.

Mindent cipőt szeretettel, szívvel-lélekkel Milanó szívében tervezik, elismert dizájnerek támogatásával.

Termékeinket, folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy elérhessük a fenntartható fejlődés céljait, a legjobb természetes anyagok felhasználásával, maradandó márka létrehozását az eljövendő generációk számára.


Használja a kedvezményes kupont az Epapucs.hu online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

kupon -20% kedvezmény az epapucs.hu oldalon
Érvényes: 2022-11-15
Bővebben

Váltsd be 20% kedvezményre jogosító JOY kuponod webáruházunkban.
A kedvezmény az outlet termékekre nem érvényes.