Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Elitparfüm kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Elitparfüm webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Elitparfüm fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Elitparfüm kuponkódjairól, akcióiról
Elitparfüm üzletről bővebben

Tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Az Árpád-hídi metrómegállótól gyalog 200 méterre található a West End felé elindulva a bal oldalon, a József Attila színház oldalán.

A megrendelések teljesítését a rendelés leadásától számított 1-7 munkanapon belül vállaljuk. A megrendelt termékek átvételi pontra történő beérkezéséről minden esetben külön visszajelzést küldünk e-mailben. Az üzletben, illetve átvevőponton csak készpénzes fizetésre van lehetőség .

A webáruházban történt megrendelésekor a webáruházakra vonatkozó jogszabályi feltételekkel vásárol. Webáruházunk nem azonos az átvételi ponttal, ill.üzlettel.Az elitparfum.hu webshopban megvásárolt árukról pdf.formátumú elektronikus számlát kap, melyet kérésére a helyszinen kinyomtatunk. Ellenkező esetben a számlát a megadott e-mail címre küldjük ki.

Visszajelzésünket követően a megrendelt termékek az alábbi időpontokban vehetők át:

Átvételi pontunk pontos címe: Budapest 1133 Váci út 51/B. sz.
Tel.: +36 20 917 9657

Hétfő 9-18h
Kedd 9-18h
Szerda 9-18h
Csütörötk 9-18h
Péntek 9-18h
Szállítási lehetőségek

Amennyiben a kiszállítás opciót választotta, tájékoztatjuk, hogy a megrendelések időbeli és biztonságos kézbesítése érdekében a küldeményeket a GLS futárszolgálat által küldjük. A nálunk megvásárolt termékekere az alábbí díjszabás érvényes:

Futárszolgálat díja: 990,-Ft
Utánvétel: 340,-Ft
Személyes átvétel: ingyenes

Az árut az Ön által megadott címre kézbesítjük, melyet az áru megrendelése során ad meg. Abban az esetben, ha a kézbesítési címet változtatni kívánja, kérjük, hogy minél előbb közölje telefonon vagy e-mailben:

Telefonon keresztül a +36 20 917 9657 számra
E-mailen keresztül az [email protected] címre várjuk levelét.


Használja a kedvezményes kupont az Elitparfüm online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok