Ékítő ékszerek webáruház

kupon -10% kedvezmény minden ékszerre az Ekitoekszerek.hu oldalon

Add meg a kuponkódot a webáruház kosár részénél,...Bővebben

Add meg a kuponkódot a webáruház kosár részénél, és a rendszer automatikusan levon 10% kedvezményt rendelésed végösszegéből! Kevesebb

Érvényes: 3 hét maradt 31x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Ékítő ékszerek webáruház kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Ékítő ékszerek webáruház webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Ékítő ékszerek webáruház fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Ékítő ékszerek webáruház kuponkódjairól, akcióiról
Ékítő ékszerek webáruház üzletről bővebben

Célunk az, hogy valóban különleges, és minőségi ékszereket kutassunk fel (és alkossunk magunk is), melyek nem találhatóak meg minden ékszerbolt kirakatában.

Egyenként válogatjuk össze kritikus szempontok szerint, hogy melyik ékszer manufaktúrával, ékszergyárral működünk együtt. A legfontosabb szempontok a magas minőség és a kedvező ár.
Manapság nem könnyű megtalálni az olyan terméket, amely mindkét elvárásnak egyaránt megfelel.
Nap mint nap tapasztaljuk, hogy a piac is árasztja magából a silány minőségű ékszereket, melyeket kivételesen olcsón, “AKCIÓSAN” kínálnak a gyanútlan vásárlóknak.
Nos, mi nem kívánunk ebbe a kategóriába tartozni.
Nálunk nagyon ritkán van árakció, mivel az árainkat alapvetően igyekszünk alacsonyan tartani, ezért csak kivételes esetben ajánlunk akciós árat, pl. kifutó termékek esetén.

Ha minőségi kifogást tapasztalunk, akkor az adott gyártóval többet nem dolgozunk együtt, és a terméket levesszük kínálatunkból.

Sokan érdeklődtek, kértek minket, hogy folyamatosan bővítsük termékkínálatunkat.
Ennek a kérésnek természetesen igyekszünk eleget tenni, de célunk elsősorban az, hogy a kapható termékek valóban különlegesek és kiváló minőségűek legyenek!

Minden ékszernek lelke van, viseld őket szeretettel!


Használja a kedvezményes kupont az Ékítő ékszerek webáruház online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok