Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Édesburgonya Világ kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Édesburgonya Világ webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Édesburgonya Világ fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Édesburgonya Világ kuponkódjairól, akcióiról
Édesburgonya Világ üzletről bővebben

Márkus Tamás vagyok, őstermelő.

A termőfölddel ápolt jó viszonyom gyökerei egészen a gyerekkoromig nyúlnak vissza: minekután a szüleim is mezőgazdasággal foglalkoztak, a mezei munka számomra egyben hobbivá is vált. A kertészeti ágazatban sokáig a térségben nagy népszerűségnek örvendő görögdinnye-termesztés bizonyult a fő tevékenységemnek, ezt egészíti ki immáron ötödik éve az édesburgonya termesztése, amelyet jelenleg 6 hektáron folytatunk. A palánták nevelése egészen korán, már a februári időszakban megkezdődik, a kiültetés pedig május elejétől akár június végéig is eltart. Az előző évben elvégzett munka gyümölcse elsősorban a vetőgumó kiválasztása során mutatkozik meg: a növények egészségére veszélyt jelentő vírusok és egyéb kórokozók likvidálása elengedhetetlen ahhoz, hogy vásárlóinkat szép, életerős édesburgonyával tudjuk kiszolgálni. A betakarítási szezont jellemzően szeptember közepétől számítjuk, és adott esetben csak október végén tekintjük azt lezártnak.

Van valami egészen különleges abban, amikor az ember olyan értéket tesz családja asztalára, amelyet a saját keze munkája teremtett meg. Édesburgonyáink a klasszikus magyar háztáji gazdaságok egyikében kerülnek elültetésre, gondozásra, betakarításra – ezt a sajátos, meghitt életérzést kívánjuk továbbadni vásárlóink felé is.

Szeretettel ajánlom weboldalunkat a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag édesburgonya kedvelőinek, legyen szó akár palántákról, akár késztermékről.


Használja a kedvezményes kupont az Édesburgonya Világ online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

-20% kedvezmény édesburgonya termékekre
Érvényes: 2022-11-30
Bővebben

Add meg a kuponkódot a rendelés második lépésénél.