Ingyenes házhozszállítás ruházati termékre a Dark Blue Fashion oldalán

Januárban a 6.000 Ft feletti rendeléseket ingyen szállítjuk házhoz.
Érvényes: 1 hét maradt

Ne maradj le Dark Blue Fashion kuponkódjairól, kedvezményeiről


Dark Blue Fashion üzletről bővebben


Használja a kedvezményes kupont az Dark Blue Fashion online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Hogyan használd fel Dark Blue Fashion üzlet kuponjait, kedvezményeit?

1. Kupon vagy kedvezmény kiválasztás
Válaszd ki a kuponkódot vagy kezdvezményt, amit fel szeretnél használni Dark Blue Fashion partnerünk oldalán. Kattints a "Kód mutatása" gombra vagy a kedvezmény címére.

2. Kuponkód másolása A megjelenő ablakban egy betűkből és számokból álló szöveget látsz. Ez a kuponkód. Másold ki a kuponkódot, amit a "Kód másolás" gombra kattintva tehetsz meg. Használhatod a CTRL + C billentyűket is a kuponkód másoláshoz.

3. Kupon felhasználása Kattints a "Tovább az üzletbe" feliratú gombra. Ekkor átirányítunk Dark Blue Fashion partnerünk weboldalára, ahol neked már csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod a kívánt terméket és kosárba helyezed. A rendelés leadása előtt add meg a kuponkódot a megfelelő helyen és a kedvezmény mértéke automatikusan levonódik rendelésed végöszegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon -10% kedvezmény a rendelés végösszegéből a Darkbluefashion.hu oldalon

Október végéig őszi kuponnapok a Dark Blue Fashion webáruházban! A kupon használatával 10% végösszeg kedvezményt adunk...Bővebben

Október végéig őszi kuponnapok a Dark Blue Fashion webáruházban! A kupon használatával 10% végösszeg kedvezményt adunk a teljes vásárlásra. Az akció a leértékelt termékekre is vonatkozik. Kevesebb

Érvényes: 2020-10-31