Hirdetés

Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nézz körül az összes kedvezményeink között ide kattintva

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Lejárt Kedvezmény és kuponok

21% kedvezmény hőszigetelés anyagokra a csomeszigeteles.hu oldalon
Érvényes: 2023-03-31
Bővebben

Weboldalunk hatalmas akciót hirdet hőszigetelő rendszerek és egyes termékekre! Rendeljen kényelmesen otthonából az ország bármely pontjáról. Házhozszállítással vagy személyes átvétellel.

Akció Hőszigetelésre a Csomeszigeteles.hu oldalon
Érvényes: 2022-12-31
Bővebben

Hatalmas Hőszigetelés akció!

-22% kedvezmény hőszigetelő anyagokra a csomeszigeteles.hu oldalon
Érvényes: 2022-12-31
Bővebben

Hatalmas Hőszigetelés akció!

Bővebben az üzletről

Az egyre növekvő vállalkozás tovább bővítését 1999-ben kezdtük meg, mikoris kereskedelmi

 

tevékenységbe kezdtünk, amivel a ráckevei térség lakossági igényeit kívántuk kiszolgálni, immáron a  Csöme Kft. nevet viselve. A bővítés kezdetekor főtermékünknek a festéket tettük meg, és a hozzá tartozó segédanyagokat. Emellett kínálatunkban már akkor megtalálhatóak voltak a kisebb felújításokhoz szükséges építőanyagok, gépek, szerszámok, amelyeket nem csak megvásárolni lehetett, hanem bérelni is. A folyamatos növekedés eredményeként 2007-ben cégünk átalakult korlátolt felelősségű társasággá.  Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően könnyűszerrel tudtunk igazodni a mindenkori piac igényeihez. Ebben az időben már több saját tulajdonú telephellyel és géppel is rendelkezett vállalkozásunk. Így 2008-ban új piaci lehetőséget keresve nagykereskedelmi tevékenység felé vettük az irányt, amin gyorsan meghozta a gyümölcsét, hiszen ma már ezen tevékenységünk az egész országra kiterjed. Közel 300 viszonteladóval, több márka kizárólagos képviseletét is ellátva azok forgalmazójaként vagyunk jelen a magyar piacon.

 

A 2010-es válság sem tudta befolyásolni cégünk folyamatos fejlődését és növekedését, azóta is szakadatlanul tudjuk bővíteni kínálatunkat és szolgáltatásainkat. Ez a jó, megbízható és rugalmas szakember gárdának köszönhető, akik a cég megalakulása óta azon fáradoznak, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást és termékeket tudják kínálni a töretlenül bővülő vásárlói körünknek.

 

A jelenleg 22 főből álló csapatunkkal folyamatosan is a fejlődési és bővülési lehetőségeket keressük. Ennek köszönhetően 2021-ben vállalkozásunk egy légtechnikai berendezkedéssekkel foglalkozó nagykereskedelemmel kötött szerződést, így felkerült a Csöme kft. palettájára a piacon található összes légtechnikai berendezés. Mindeközben eszközeink és gépeink kínálatát is fejlesztettük és bővítettük, hogy a lehető legjobb eszközöket tudjuk nyújtani vevőink számára.