Bútorkellékek

1000 Ft értékű kuponkód bútorkellékekhez

A kupon min. 15.000 Ft értékű rendelés esetén hasz...Bővebben

A kupon min. 15.000 Ft értékű rendelés esetén használható fel. Kevesebb

Érvényes: 2022-12-17 110x felhasznált

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Bútorkellékek kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Bútorkellékek webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Bútorkellékek fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Bútorkellékek kuponkódjairól, akcióiról
Bútorkellékek üzletről bővebben

bútor Kupon ,bútor kuponkód ,bútor kedvezmény ,bútor kupon 2019 ,bútor kedvezmény 2019 ,bútor akció ,bútor akció 2019 ,bútor legjobb kedvemzényei ,bútor legjobb kuponjai ,bútor legjobb kuponkódjai ,bútor legjobb kedvemzényei 2019 ,bútor legjobb kuponjai 2019 ,bútor legjobb kuponkódjai 2019


Használja a kedvezményes kupont az Bútorkellékek online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok