Sajnáljuk, nincs kedvezmény

Nincs kedvezmény ehhez az üzlethez

Hogyan szerezhetsz kedvezményt a Argital Magyarország kuponkóddal

 • 1
  A kiszemelt terméket tedd a "KOSÁRBA" gombbal helyezd a virtuális bevásárlókocsidba a Argital Magyarország webáruházában. Miután a termék bekerült a kosaradba, kattints a "FIZETÉS" gombra, vagy válaszd a "VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA" lehetőséget. A kosaradat az oldal felső menüsorából is elérheted a bevásárlókocsi ikonra kattintással.
 • 2
  A kosár tartalmán belül tudod a kedvezményedet érvényesíteni. A "KUPON" melletti üres szövegdobozba másold be a kuponod azonosítóját, majd kattints a "KUPON ÉRVÉNYESÍTÉSE"-re. A kedvezmény jóváírását követően válaszd a "RENDELÉS FELADÁSA" lehetőséget.
 • 3
  A következő oldalon, ha van Argital Magyarország fiókod, akkor lépj be az email címeddel és a jelszavaddal, vagy a közösségi média profiloddal. Ha nem rendelkezel ilyesmivel, akkor vásárolhatsz regisztrációval, vagy regisztráció nélkül. Utóbbi esetekben töltsd ki a kért adatokat, majd kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 4
  A következő oldalon kiválaszthatod, hogy a megrendelt termékeket házhozszállítással kéred vagy személyesen veszed át a budapesti raktárban. Miután bejelölted, hogy mit szeretnél, kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 5
  Ezt követően válaszd ki, hogy a megrendelésed végösszegét milyen módon szeretnéd kifizetni, majd ismát kattints a "TOVÁBB" gombra.
 • 6
  Utolsó lépésként nézd át a rendelésedet, és ne felejtsd el elfogadni a szerződési feltételeket. A "RENDELÉS ELKÜLDÉSE" mezőre kattintással véglegesítsd a vásárlásod. Online fizetés esetén fizesd ki a végösszeget, és nemsokára összeállítják a kedvencednek szánt csomagot.
Ne maradj le Argital Magyarország kuponkódjairól, akcióiról
Argital Magyarország üzletről bővebben

Az Argital biokozmetikumok magyarországi forgalmazója úgy határozott, hogy az általa üzemeltetett webáruház teljes nettó bevételének 3%-át a Magyar Waldorf Szövetségnek, a magyar Waldorf-iskolák és óvodák érdekképviseleti szervezetének adományozza.

Az Argital kozmetikumok megvásárlásával így a saját egészségeden kívül egy jótékony célért is teszel!

Az Argital és az Antropozófia kapcsolata

Az Argital termékek szicíliai gyártója a teljes tevékenységét az antropozófiai elvekre és értékekre alapozva végzi. Munkájának alapja az Antropozófia tanulmányozása, amely az embert test, lélek és szellem harmonikus hármas egységének tekinti. Az antropozófiai megismerés fényében a test és a bőr egészsége és jól-léte nem csupán az egészséges életviteltől és táplálkozástól függ, hanem egyúttal visszfénye a lélek derűjének és a szellem tudatosságának.

Az antropozófiai kutatásokat kiegészíti egy sor tudományos kísérlet is, melyeket az Argital cégen belül, illetve azon kívül is, egyetemi laboratóriumokban folytat.


Használja a kedvezményes kupont az Argital Magyarország online áruházában a pénztár oldalán, és a kedvezményes kupont levonják a megrendelés teljes összegéből.

Lejárt Kedvezmény kuponok

Kupon -15% kedvezmény Olasz biokozmetikumokra
Érvényes: 2022-10-10
Bővebben

A kuponkód 2022. október 6-10. között váltható be, a fizetési oldalon a kuponmezőbe kell beírni.